Maja Nikolić: Završiću fakultet da ministri ne misle da su pevači budale!

Biznismenka

Maja Nikolić: Završiću fakultet da ministri ne misle da su pevači budale!

Stars -
Svi mi moramo da glumimo budale, prvo na političkoj, a onda i na estradnoj sceni. Zato sam odlučila da kad već ne mogu da pobedim glasom, koji je bolji od mnogih pevačica, zato ću se edukovati i imati diplomu, rekla je Maja

Pevačica Maja Nikolić svojim izjavama ne ostavlja nikoga ravnodušnim, pa tako je i ovog puta iznela svoje stavove po pitanju politike, ali i stanja u društvu i na estradi.

Dok su joj u jednom salonu skidali masne naslage sa stomaka, Maja Nikolić je ozbiljno pričala o svom fakultetu koji je upisala u Ženevi i rekla da je ona žena biznisa i zato joj i treba dipoloma menadžmenta. Pevačica je razjasnila i neke stvari po pitanju toga šta to treba da se radi ne bi li se opstalo na sceni:

"Svi mi moramo da glumimo budale, prvo na političkoj, a onda i na estradnoj sceni. Zato sam odlučila da kad već ne mogu da pobedim glasom, koji je bolji od mnogih pevačica, zato ću se edukovati i imati diplomu", rekla je Maja ekipi emisije "Ekskluziv".

Pevačica se osvrnula i na činjenicu što joj mnogi zameraju mešanje u politiku:

"Ministri su budale ako misle da među pevačima nema pametnih ljudi koji će bez novca i neke nadoknade da stanu ispred ovog jadnog i napaćenog naroda".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track