NE ODUSTAJE: Vlada moli Natašu da se pomire
Foto: Tviter

Uporan kao i uvek

NE ODUSTAJE: Vlada moli Natašu da se pomire

Stars -
Maneken Vlada Vuksanović već tri nedelje bezuspešno pokušava da otopi srce svoje bivše verenice Nataše Bekvalac koja je rešila da definitivno stavi tačku na njihovu vezu

Maneken Vlada Vuksanović već tri nedelje bezuspešno pokušava da otopi srce svoje bivše verenice Nataše Bekvalac koja je rešila da definitivno stavi tačku na njihovu vezu.

Umesto da planira svadbu sa pevačicom, Vuksanović smišlja kako da se s njom pomiri. Kao i nakon prethodnih raskida, on inicira pomirenje i pristaje na sve opcije, samo da budu zajedno, ali kako kažu Natašini prijatelji, sve je uzaludno.

"Vlada je jako uporan. Posle raskida, nekoliko dana nije uspostavljao kontakt s Natašom, ali onda je shvatio da je ona ozbiljna u odluci da raskinu i on od tada pokušava da spase što se spasti može", otkriva Natašin prijatelji dodaje da pevačica ne želi da prekine svaki kontak sa bivšim verenikom, ali joj je to u ovim trenucima sve teže.

"Do raskida i jeste došlo jer su se stalno svađali. Nataša samo želi da se distancira, a on navaljuje", uveren je on.

Nataša i Vlada nisu raspoloženi da u medijima govore o svojoj vezi. Oni su raskinuli pre tri nedelje, nakon dvogodišnja veze koju je trebalo da krunišu brakom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track