Željko Joksimović u Kruševcu za Novu godinu

Spektakl

Željko Joksimović u Kruševcu za Novu godinu

Stars -
Na Trgu u Kruševcu uz najlepše kompozicije Željka Joksimovića i obezbeđenu kuvanu rakiju, vino, čaj i naravno velelepni vatromet u ponoć, očekuje se da, kao i prošle godine, prisustvuje više od 30.000 građana

Postala je tradicija da Željko Joksimović novogodišnje noći provodi u najširem krugu svojih fanova, na gradskim trgovima.

Uz Željkove pesme prava slavljenička atmosfera unapred je osigurana, a za predstojeći doček 2014. godine nema sumnje da će uživati svi koji odluče da najdužu noć provedu na gradskom trgu u Kruševcu. Posle koncerta u centralnom gradu u Srbiji, već sutradan, 1. januara Željko Joksimović održaće koncert na Trgu u najpoznatijem crnogorskom primorskom gradu, u Budvi.

Na Trgu u Kruševcu uz najlepše kompozicije Željka Joksimovića i obezbeđenu kuvanu rakiju, vino, čaj i naravno velelepni vatromet u ponoć, očekuje se da, kao i prošle godine, prisustvuje više od 30.000 građana.

"Radujem se dočeku Nove godine u Kruševcu i novogodišnjem nastupu sa pesmama za sve generacije", kaže Joksimović.

"Verujem i znam da će Kruševljani napraviti fantastičnu atmosferu, a da ćemo zajedničkim dobrim emocijama uspeti da prve sate prvog dana nove godine pamtimo još dugo vremena u godini pred nama."

Organizator večeri, gradska uprava, garantuje dobru zabavu na ulicama Kruševca, svečano osvetljenje i organizaciju večeri za pamćenje. Najlepše želje u ponoć, osim Željka Joksimovića, prisutnima će poželeti i najbolji učenici osnovnih i srednjih škola u ovom gradu.

Prvog januarskog dana već tradicionalno na Trgu u Budvi, Željko Joksimović nastupiće zajedno sa muzičkim asovima iz Srbije neposredno u blizini morske obale pred očekivano brojnom pubikom iz celog regiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track