BEZ DOGOVORA OKO DETETA: Severina se pojavila na sudu, Milan nije došao!
Foto: KURIR

Sledeća rasprava sredinom septembra

BEZ DOGOVORA OKO DETETA: Severina se pojavila na sudu, Milan nije došao!

Stars -
Bio je sprečen zbog gripa, rekao je njegov advokat Ljubo Pavasović Visković

Ni na trećem ročištu oko starateljstva nad malenim Aleksandrom, sinom Severine Vučković i Milana Popovića, nije postignut dogovor.

Sledeća rasprava održaće se sredinom februara.

Milan Popović ovoga puta nije došao. "Bio je sprečen zbog gripa", rekao je njegov advokat Ljubo Pavasović Visković.

Ročište je trajalo sat vremena. Prvi je izašao upravo Milanov advokat koji nije hteo da komentiriše tok ročišta.

Podsetimo, prvo ročište oko starateljstva za sina Aleksandra biloje održano krajem septembra prošle godine. Ročište je održano u Zagrebu, a Popović pre toga nije video sina 66. dana jer mu Severina nije dozvolila da bude sa detetom.

Nakon prvog ročišta Popović je dobio dozvolu da dete viđa bez majčinog prisustva, a u međuvremenu je sinu izvadio srpski pasoš.

Severina je zatim Milana tužila Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu i tražila da se dete poveri na odgoj i čuvanje majci, ali i da ona ima nadzor i kontrolu nad svim kontaktima na koje otac ima pravo, zbog dobrobiti deteta.

Nakon tužbe, sud je dodeli Milanu obavezno plaćanje alimentacije. Umesto 10.000 evra, koliko je do sada Seve dobijala od Milana Popovića, dobijaće 1.000 evra, koliko je odredio sud.

Hrvatska pevačica bila je besna na advokate, a posle odluke hrvatskog suda da mora da dozvoli Milanu Popoviću da viđa sina Aleksandra svakog vikenda u Zagrebu, usledio je novi razlog da Severina bude i te kako ljuta na svoje advokate i sud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track