PROGANJA IH BIVŠA: Maja i Alen se viđaju po hotelima
Foto: Dimitrije Popović

Kriju se

PROGANJA IH BIVŠA: Maja i Alen se viđaju po hotelima

Stars -
Pevačica i njen verenik prenoćili su u hotelu kako bi se sklonili od njegove bivše devojke koja ih proganja i želi da im rasturi vezu po svaku cenu

Pevačica Maja Nikolić (39) uskoro će po treći put stati na ludi kamen, i to sa biznismenom Alenom Savićem (34), koji su noć proveli u jednom hotelu u Zemunu!

Njih dvoje su odlučili da prenoće u hotelu kako bi se sklonili od njegove bivše devojke koja ih proganja i želi da im rasturi vezu po svaku cenu jer ne može da se pomiri s tim da će se Alen oženiti pevačicom.

Zaljubljeni par u hotel je pristigao u petak uveče i rezervisao je jedan od najluksuznijih apartmana, u kojem je uživao u gala večeri, a naš paparaco uslikao je pevačicu i biznismena narednog jutra kada su s osmehom napustili ljubavno gnezdo."Alen i Maja se nisu videli nedelju dana zbog skandala u vezi s njegovom bivšom devojkom, koja je pokušala da im rasturi vezu. On je samo zbog Maje doputovao iz Holandije jer je se uželeo, a zbog njegove bivše devojke Katarine, koja je prošli put doputovala iz Kalgarija u Beograd kako bi ih rastavila, da bi izbegli neprijatnost, odseli su u hotelu. Iako su se napokon oslobodili njenih napada, nisu želeli da rizikuju jer se sa takvim osobama nikada ne zna gde se mogu pojaviti", rekao je izvor blizak paru."Uživamo u ljubavi i nijedna bivša nam ništa ne može", rekla je Maja Nikolić. Iako Alen već 17 godina živi i radi u holandskom gradu Herlenu, kraj Mastrihta, koristi svaki slobodan momenat da doputuje u Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track