Keba: Ne odvajam se od ogledala, ali nisam narcis
Foto: Damir Dervišagić

Negovan

Keba: Ne odvajam se od ogledala, ali nisam narcis

Stars -
Pevač narodne muzike Dragan Kojić Keba važi za osobu koja i te kako vodi računa o svom izgledu i to ne krije, te je priznao da se ne odvaja od ogledala, ali tvrdi da nije narcis

Pevač narodne muzike Dragan Kojić Keba važi za osobu koja i te kako vodi računa o svom izgledu i to ne krije, te je priznao da se ne odvaja od ogledala, ali tvrdi da nije narcis.

Uvek je doteran, negovan i redovno upražnjava sport. To je, kaže, njegov stil života.

"Sportom se bavim kako bih negovao unutrašnju i spoljnu kulturu, a ne da bih pokazivao bicepse i tricepse, jer me to ne interesuje. Kombinujem razne aktivnosti, ali najviše mi prija brzo hodanje ili lagano trčanje. Svakog drugog dana pređem po pet kilometara na traci ili u prirodi. Ali, zadovoljstvo mi je i da idem u teretanu, saunu, na masažu", kaže Keba i dodaje da nije metroseksualac, već osoba kojoj je stalo do lepog izgleda.

"Zovite to kako hoćete! Ja sam samo negovan muškarac, koji vodi računa o sebi. Ne vidim ništa loše u tome. Ako se to zove metroseksualac, onda u redu", rekao je pevač i priznao da ne koristi samo kreme, već lice neguje i maskama.

Hedonista je, ali nije "zaljubljen u sebe", tvrdi Keba i otkriva bez čega nikad ne izlazi iz kuće.

"Ne odvajam se od ogledala i uvek ga nosim sa sobom. Sve mogu da zaboravim, ali to nikako. Milion puta dnevno bacim pogledam u ogledalo. Češalj ne nosim sa sobom, jer ga i ne koristim. Frizuru sređujem rukama. Nisam "narcis", već neko ko je zadovoljan sobom u svakom smislu. Volim da radim na sebi, veliki sam perfekcionista i ništa ne prepuštam slučaju", zaključuje pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track