Kvakina supruga na ulici: Tužila sam pastorku sudu

Pevačeva ćerka promenila brave na kući

Kvakina supruga na ulici: Tužila sam pastorku sudu

Stars -
Tužila sam je sudu koji je moju tužbu odbacio kao neosnovanu jer je ona dovela svedoke koji su lagali da me nikada u životu nisu videli. Umesto da danas budem u kući koju sam svojim rukama zidala još 1987, ja se potucam od nemila do nedraga

Ranka Spužić, udovica Bore Spužića Kvake, već četiri meseca spava po tuđim kućama jer je pevačeva ćerka promenila brave na kući, a na kapiju stavila katanac."Tužila sam je sudu koji je moju tužbu odbacio kao neosnovanu jer je ona dovela svedoke koji su lagali da me nikada u životu nisu videli. Umesto da danas budem u kući koju sam svojim rukama zidala još 1987, ja se potucam od nemila do nedraga, spavam kod prijatelja i pitam se da li sam na boga kamenje bacala kada sam ovakvu sudbinu doživela", kroz suze priča Ranka, koja je sa Kvakom, legendom narodne muzike, 30 godina bila u braku.

Ranka je nedavno podnela tužbu višem sudu."Nemam šta da izgubim, ako ne dobijem presudu, sekirom ću polupati kuću. Ja sam je i gradila dok je Bora bio na turneji po Australiji. Pa nek odem u zatvor, bar ću imati krov nad glavom.

Njen hod po mukama počeo je 9. septembra prošle godine kada je Kvakina ćerka Svetlana iskoristila njeno odsustvo i promenila sve brave."Ne mogu da živim od Borine penzije koja je 12.800 dinara, pa kako nisam mogla da se zaposlim u Požarevcu, otišla sam u Beograd da brinem o starim osobama i zaradim nešto novca. Kad sam se vratila kući, brave su bile promenjene, pa sam ušla kroz otvoren prozor. Svetlana mi je tada doviknula: "Tu ćeš da crkneš jer sam ti isključila struju i vodu i niko ne sme da uđe da ti donese da jedeš i da piješ!"

Pozvala sam advokata i policiju, ali im ona nije dozvolila da uđu u dvorište, pa sam iz kuće izašla kroz prozor, a ona je odmah stavila katanac na kapiju od dvorišta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja