NAJVEĆI FAN: Meksikanac došao u Srbiju da bi upoznao Lukasa!
Foto: Kurir

Jutjub zvezda

NAJVEĆI FAN: Meksikanac došao u Srbiju da bi upoznao Lukasa!

Stars -
Došli ispred moje zgrade, preko mojih saradnika, i pošto smo se upoznali, dao sam im karte za moj koncert, rekao je pevač

Simpatični tinejdžer iz Meksika koji je, izvodeći duetsku pesmu "Daleko si" Ace Lukasa i Ivane Selakov, postao zvezda Jutjuba - najveći je inostrani Lukasov fan.

Karlos je prošlog leta doputovao iz Meksika u Beograd zbog Acinog koncerta na „Marakani“, i uz pomoć prijatelja uspeo je da upozna svoju omiljenu zvezdu. Aca je otkrio da je bio iznenađen kada je čuo da je mladić iz Meksika njegov veliki fan i bez razmišljanja je prihvatio da se sretne s njim i ugosti ga na koncertu.

"Imponuje mi da imam fanove tako daleko, a još veća čast je što se nekome dopada ono što pevam iako ne razume jezik. Videvši snimak, shvatio sam da sam je mali Meksikanac bio na mom koncertu, a mislim i da nas je povezao momak s početka snimka. Njih dvojica su došli ispred moje zgrade, preko mojih saradnika, i pošto smo se upoznali, dao sam im karte za moj koncert. Svaka čast dečaku na pevanju jer nije lako pevati na stranom, a pogotovo ako je to srpski jezik, koji važi za izuzetno težak", rekao je Lukas.

http://www.youtube.com/watch?v=8HRbTGO8N9A#t=155

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track