Bend Kvazar gost Josipe Lisac u Centru Sava
Foto: PR

Koncert 14. februara

Bend Kvazar gost Josipe Lisac u Centru Sava

Stars -
Pevačica je sa rečkomgrupom snimala singl Ljubav

Muzička diva Josipa Lisac na koncertu za Dan zaljubljenih 14. februara u beogradskom Sava centru kao specijalnog gosta dovodi rečki bend Kvazar (Quasarr), sa kojom je nedavno snimila singl "Ljubav"."Kvazar su mi gosti kao posledica jako lepog uspeha pesme 'Ljubav'. Rade izuzetnu muziku, svidela mi se pesma, a imamo sličan senzibilitet, muzički i kao ljudi. Drago mi je da će ih upoznati širi auditorijum zahvaljujući koncertu u Sava centru", rekla je Josipa Lisac.

http://www.youtube.com/watch?v=kfMYvgNzezE

"Jedan trenutak je bitan u pesmi, ponekad samo nekoliko sekundi. To je dovoljno za osećaj da se pronalazim u toj pesmi, a jedino tako mogu biti uverljiva i iskrena".

Kao posebno uspele saradnje Josipa se priseća dueta sa Dinom Dvornikom (1964-2008) "Rušila sam mostove od sna", i ističe da joj se jako sviđa kako je njegovu pesmu "Jače manijače" obradila beogradska grupa Zemlja gruva.

"Uradili su fantastičnu obradu 'Manijaka'! Vidi se da ih je Dino inspirirao i da kroz to dalje grade sebe. Jako mi se sviđa Zemlja gruva!"

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac u prodaji su po cenama od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra, prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix.

http://www.youtube.com/watch?v=tgIUTza2UFU

Status istinske muzičke legende Josipa je potvrdila letošnjim spektaklom u Pulskoj areni, sada u decembru sa dve ispunjene dvorane Lisinski u Zagrebu, dok je prethodnog Dana zaljubljenih održala koncert u Sava centru za koji su sve karte bile rasprodate desetak dana unapred!

"Već sad se nestrpljenjem očekujem povratak u Sava centar, da zatvorimo uzajamni krug primanja i davanja. Koliko god dajem, toliko i primam. Dođe toliko ljudi koje ne poznajem, ali koji poznaju moju glazbu, i mene kroz nju, toliko dobro, možda i bolje nego oni koji su kraj mene! To je fascinantno. To su prijateljstva koja se stvaraju kroz glazbu", kaže Josipa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track