SEKSI PEVAČICE O DIREKTORU GRANDA: Saša je totalni kralj i naš vetar u leđa!
Foto: Printscreen

Odlična saradnja

SEKSI PEVAČICE O DIREKTORU GRANDA: Saša je totalni kralj i naš vetar u leđa!

Stars -
Popović je naš oslonac, mentor, kritičar, stvaralac, prijatelj, i naš vetar u leđa, rekla je Rada Manojlović

Pevačice Granda oduševljene su svojim direktorom Sašom Popovićem i za njega imaju samo reči hvale. Naime, u poslednjoj emisiji Narod pita Popović je pevao, repovao, igrao kolo, čistio džogertom studio a mlade pevačice Rada Manojlović, Katarina Živković, Milica Todorović, Jelena Kostov i Tanja Savić kažu da ništa nije namešteno i da je Sale totalni kralj.

"On je majstor svog zanata. On nas je stvorio. Zahvaljujući njemu tu smo gde jesmo. To koliko se ponosi nama videli su i gledaoci kada je prikazivao audicije na kojima smo se prvi put pojavile", rekla je Katarina Živković.

Njeno mišljenje dele i koleginice Rada Manojlović, Milica Todorović i Tanja Savić koje su, prema Popovićevim rečima, danas najtraženije pevačice.

"Sale je totalni kralj. Nismo imali scenario, sve je ispalo spontano. I naše crne haljine su bile čista slučajnost", rekla je Todorovićeva.

"Razbile smo tabue i predrasude o tome da među koleginicama ima sujete. Mi se odlično slažemo i van scene. Što se tiče našeg odnosa sa direktorom Granda, on je više od poslovnog. On je naš oslonac, mentor, kritičar, stvaralac, prijatelj, i naš vetar u leđa", rekla je Rada Manojlović.

http://www.youtube.com/watch?v=HWflrMm4GaQ
http://www.youtube.com/watch?v=QDfC8yr3tnU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track