U ŠTA STE PRVO POGLEDALI: Stanija i njena guza u ogledalu
Foto: Tviter

Selfi i belfi

U ŠTA STE PRVO POGLEDALI: Stanija i njena guza u ogledalu

Stars -
Starleta prati trendove u fotogarafisanju, pa je usnimila i "selfi", ali i sve popularniju "belfi" fotografiju

Nema mesta ni situacije u kojoj se popularna starleta Stanija Dobrojević ne može fotografsati, a potom tu fotku podeliti sa fanovima na društvenim mrežama...

Čak i situacije u kojima većina nas ne bi pomislila na fotografisanje, Stanija koristi za promovisanje svog zgodnog tela. Ono što je evidentno da Stanija voli da se fotografiše dok se presvlači, tačnije po završetku skidanja garderobe, kada na sebi ima samo nešto seksi donjeg veša.

Ovoga puta, Stanija je pronašla idealan kadar kako bi usnimila svoju guzu, ali istovremeno poslala poljubac svim svojim obožavaocima.

Iako ne žele javno da priznaju da su u ljubavnoj vezi, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ne mogu da se sakriju od očiju javnosti, jer konstantno zajedno na javnim mestima. Tako su njih dvoje nedavno bili u Rumi, gde je starleta odvela manekena kod svoje mame.

"Stanija i Filip su odlučili da ne komentarišu javno svoju vezu, ali ih to ne sprečava da uživaju zajedno u svakom trenutku. Iako pokušavaju da izbegnu medijske natpise, to im ne polazi za rukom. Stanija je nedavno odvela Filipa kod svoje mame u Rumu gde su proveli neko vreme, a tom posetom su hteli da izglade zategnute odnose koje su imali posle njihovog prethodnog raskida", ispričao je izvor blizak ovom paru.

Pored toga što ne žele da priznaju da su se pomirli, Stanija i Filip redovno na društvene mreže stavljaju fotografije kojima nagoveštavaju da su zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja