SULEJMAN U CRNOJ GORI: Mima Karadžić dovodi Halita u Budvu
Foto: Damir Dervišagić

Spaja dve serije

SULEJMAN U CRNOJ GORI: Mima Karadžić dovodi Halita u Budvu

Stars -
U planu je da se zakupe bilbordi na kojima će biti Sulejman sa svim njegovim ženama, a u pozadini da se vidi Istanbul i Savo Bačić sa svim njegovim ženama, a iza njih se vidi Budva, rekao je Mima

Nakon što se u Beogradu sreo sa jednim od najpopularnijih turskih glumaca Halitom Ergenčom, koji igra u seriji "Sulejman Veličanstveni", Milutin Mima Karadžić je odlučio da sa njim ostvari poslovnu saradnju. Tako će Mima Halitu ponuditi saradnju na seriji "Budva na pjenu od mora", a veruje da će publika tim potezom biti oduševljena.

"U planu je da se zakupe bilbordi na kojima će biti Sulejman sa svim njegovim ženama, a u pozadini da se vidi Istanbul i Savo Bačić sa svim njegovim ženama, a iza njih se vidi Budva. Inače, omiljene destinacije za letovanje u Srbiji su Budva i Turska, tako da ćemo i na ovaj način promovisati turizam", ispričao je Mima i objasnio kakvu će ulogu imati ovaj najpopularniji turski glumac."Nije nam interesantno da ga dovedemo kao glumca koji će imati neku posebnu ulogu. Bolja je varijanta da nekako povežemo te dve serije, tako što će Halit u Budvu stići sa svoji ženama kao Sulejman i, recimo, zakupiti "Splendid" ili Sveti Stefan. Mislim da bi se njegovom dolasku Budvani obradovali", kaže Karadžić, čija će se serija "Budva na pjenu od mora" emitovati u Egiptu i UAE, a verovatno i u Tunisu i Maroku."Voleo bih da serija stigne i do Turske", iskren je bio Mima Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track