Mare i Ksenija Milošević: Voleli bismo da dobijemo ćerkicu!

Iščekuju prinovu

Mare i Ksenija Milošević: Voleli bismo da dobijemo ćerkicu!

Stars -
Ksenija je u petom mesecu trudnoće i vrlo smo srećni što ćemo dobiti dete. Još ne znamo pol bebe, a voleli bismo malo više da bude ćerka, rekao je Mare

Saši Miloševiću Maretu i njegovoj supruzi Kseniji najlepši poklon za godišnjicu braka je saznanje da će krajem juna dobiti dete.

Kompozitor i violinistkinja sa neskrivenim žarom iščekuju prinovu, koja će na najlepši način zaokružiti njihovu ljubav dugu skoro deceniju.

Srećnu vest, Ksenija i Mare su još pre nekoliko meseci podelili sa familijom i najbližim prijateljima, dok je šira javnost saznala za to tek sada, sa prvim naznakama Ksenijinog stomačića. Mare je presrećan što će mu žena koju neizmerno voli podariti naslednika, pa je otkrio da bi ih dodatno obradovalo saznanje da čekaju ćerku.

"Ksenija nije nimalo razmažena trudnica. Vrlo je aktivna i sve joj ide od ruke. Nema nikakve tegobe, radi punom parom. Ma, ona je najbolja žena na svetu", rekao je Mare, koji je prvi put za medije progovorio o intimnom odnosu sa suprugom.

Poznati par čuva svoju privatnost u toj meri da su se venčali u svom stanu daleko od domašaja i od najupornijih paparaca.

"Ksenija je u petom mesecu trudnoće i vrlo smo srećni što ćemo dobiti dete. Još ne znamo pol bebe, a voleli bismo malo više da bude ćerka, jer već imam dva sina. Ipak, najbitnije je da sve protekne kako treba i da dete bude zdravo. Ljubavi mu neće faliti, i ako bude sin" - rekao je Mare, koji iz prvog braka ima sinove Ognjena (13) i Luku (9).

Prijatelji poznatog muzičkog para kažu da Ksenija i Mare nikada nisu bili zadovoljniji. Navode i da je Mare izuzetno pažljiv i nežan prema svojoj trudnici.

Boki MIlošević s nestrpljenjem iščekuje unuče
Boki MIlošević s nestrpljenjem iščekuje unuče

Ne propustite:

BOKI MILOŠEVIĆ: Presrećan sam što ću dobiti treće unuče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track