TUŽNA MARININA PRIČA: Odustajala sam od sebe zbog muškaraca!
Foto: Nikola Milićević

Nekada seks simbol sad sama

TUŽNA MARININA PRIČA: Odustajala sam od sebe zbog muškaraca!

Stars -
Odustajala sam od svojih planova, pretvarala se u najbolju domaćicu, jednostavnu i neupadljivu ženu, rekla je pevačica o svom privatnom životu

Nekada seks-simbol Marina Perazić je danas daleko od muzike i imidža vamp zavodnice. Ona kaže da je sama i bez muškarca u svom životu.

"Muškarci su me oduvek sputavali jer sam, u želji da sačuvam ono za šta sam verovala da je "ljubav", zanemarivala sebe, pretvarala se u ženu koja će, bar u javnosti, zadržati svoje mišljenje, ukoliko se ono ne slaže s partnerovim. Od pre velike želje da budem voljena, zarad ljubavi, odustajala sam od sebe. To ustezanje od izažavanja stavova mi je najteže padalo", rekla je Marina.

"Odustajala sam od svojih planova, pretvarala se u najbolju domaćicu, jednostavnu i neupadljivu ženu", rekla je pevačica o svom privatnom životu.

Međutim, pevačica od prave ljubavi još ne odustaje. Kaže da se nada da će pronaći muškarca koji će ispuniti njena očekivanja. Na pitanje da li u njenom slučaju važi izreka "muškarci se plaše uspešnih žena", pevačica odgovara kako se potpuno slaže sa tim jer je i sama, na svojoj koži osetila posledice kako je kada žena ima društveno priznatiji položaj ili bolje zarađuje od svog partnera.

"Najčešća posledica takvog odnosa je da se muškarac prema ženi ponaša s nepoštovanjem, ponižava je i vređa, kakokod kuće, tako i u društvu, kako bi se ona osećala manje vrednom", kaže Marina, koja sada vodi svoju školu zumbe.

"U neka srećnija vremena mnogo sam više pevala, ali sada se manje radi, muzika koju pevam odavno više nije toliko popularna", rekla je pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=qZRljDED7Ro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track