SKANDAL U EMISIJI: Sneki prekinula intervju i vređala novinarku!

Naljutila se

SKANDAL U EMISIJI: Sneki prekinula intervju i vređala novinarku!

Stars -
Na postavljeno pitanje o bivšem mužu, pevačica poručila novinarki da je nekulturna i rekla da će snimak morati da iseče

Pevačica Snežana Babić Sneki naljutila se na ekipu jedne TV emisije jer joj je novinarka postavila pitanje iz privatnog života. Ona je prstom uperila u kameru i rekla "Ovo ćeš da isečeš!"

Sneki je pričala o svojim poslovnim planovima i o svojoj karijeri. "Za nas profesionalce je najbolje kada emisija ide uživo. Uvek ta energija koja u tom trenutku izađe, to je ono što pubika oseti", rekla je Sneki.

"Nije uvek prioritet lepo izgledati. Lepo je imati duge noge, ali treba ih znati nositi. Nije važan samo izgled, moraš imati i neke kvalitete", kaže pevačica u vezi sa konstantnim komplimentima koje dobija na račun svojih dugih nogu.

S obzirom na to da je prethodnih godina bila u medijskoj ilegali, gde je, kako kaže, uživala u svom privatnom životu sa sada već bivšim suprugom, Snežana je uradila nešto što je začudilo novinarsku ekipu koja je snimala prilog.

Na pitanje da li je u njenom privatnom životu sve u redu, pevačica je pretila novinarki koja joj je postavila pitanje.

"To pitanje vam je apsolutno neumesno jer me pre ovog intervjua niste konsultovali šta ćete me pitati. Iseći ćete ovaj snimak", rekla je pevačica i dodala "Ovo ćeš da isečeš", upirući prstom u kameru.

http://www.youtube.com/watch?v=8zptjIx4Lqg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track