BILJANA SEČIVANOVIĆ: Nikada mi nije bilo teško da sama podižem sina!

Zvezde granda

BILJANA SEČIVANOVIĆ: Nikada mi nije bilo teško da sama podižem sina!

Stars -
Prethodne nedelje, Saša je u studiju imao 5 pevača: Ljubu Aličića, Šabana Šaulića, Đanija, Bekija Bekića i Dragog Domića

Saša Popović i ovog ponedeljka vodi emisiju na Pinku "Narod pita".

On je ovoga puta ugostio:

Prethodne nedelje, Saša je u studiju imao 5 pevača: Ljubu Aličića, Šabana Šaulića, Đanija, Bekija Bekića i Dragog Domića.

22.58 "Planira li neka od vas da se uda u skorije vreme", pitao je Saša. Andreana Čekić je rekla da bi volela da se uda, ali da ne planira uskoro.

Saša je pitao Biljanu Sečivanović da li joj je teško da sama podiže sina. "Nikada mi to nije bilo teško, niti će mi biti teško", rekla je Bilja.

22.40 Ana Bekuta je poslala poruku Saši Popoviću: "Devojke prelepo pevaju moje pesme. Pozdrav za sve od mene i Milutina", pisalo je u poruci, a devojke su se zahvalile.

22.28 Popović je pustio snimak Aleksandre Bursać pre 10 godina na audiciji za Zvezde granda. Aleksandra se postidela i nije želela da gleda snimak, dok ju je Saša tešio da je isto izgledala.

21.13 Saša je najavio 5 gracija, 5 dama: Biljanu Sečivanović, Andreanu Čekić, Aleksandru Bursać, Nadicu Ademov i Aleksandra Prijović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track