DŽIDŽA PORUČILA HEJTERIMA: Poljubite me u d*pe!

Oglasila se na Fejsbuku

DŽIDŽA PORUČILA HEJTERIMA: Poljubite me u d*pe!

Stars -
Druga stvar moji hejteri, da li je u pitanju fotošop ili nije, to nije vaš problem, nemojte ni da gledate slike niti vas se to tiče, a za sve ostalo možete da se sagnete, napisala je pevačica

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković odgovorila je na prozivke svima onima koji su imali komentare na njenu promenu imidža.

"Ništa drastično nisam promenila, samo sam nadogradila kosu, malo sam smršala, a i još ću, a to je sve zbog toga što ću se ja sama osećati bolje. Druga stvar moji hejteri, da li je u pitanju fotošop ili nije, to nije vaš problem, nemojte ni da gledate slike niti vas se to tiče, a za sve ostalo možete da se sagnete i da lepo "kiss my ass". A za moje najbolje fanove: očekujte ludilo", poručila je Džidža preko svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk".

Da podsetimo, bivša farmerka snimila je novu pesmu koju će uskoro predstaviti javnosti, a na ovoj numeri je prvi put sarađivala sa Draganom Brajovićem Brajom koji je pisao tekst.

Džidža i Braja još nisu odlučili kako će pesma da se zove, ali nam je ona najavila da sprema niz novina u svom javnom nastupu. Džidža redovno ide u teretanu kako bi doterala liniju uoči snimanja spota za ovu pesmu.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track