DA LI JE ZASLUŽILA VIŠE OD POZADINE: Ovako se Kebina ćerka reklamira u Holivudu

Demo snimak

DA LI JE ZASLUŽILA VIŠE OD POZADINE: Ovako se Kebina ćerka reklamira u Holivudu

Stars -
Nataša Kojić snimila je demo video u kome želi da pokaže svoje glumačke sposobnosti

Nataša Kojić Taša izazvala je buru komentara nakon sopstvene objave da će glumiti u filmu "Vuk sa Vol Strita", rame uz rame sa Leonardom Dikapriom. Naime, u Skorsezeovom filmu videla se samo Tašina pozadina, što je rezultiralo lavinom podsmeha javnosti.

Njen otac Keba smatra da se javnost obrušila na njega i da su napadi na Tašu, zapravo napadi na njega. "Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja", rekao je Keba jednom prilikom.

Taša se potrudila i da demantuje sve natpise u medijima, napisavši da se "stidi Srbije", a Keba se brže-bolje potrudio da obrazloži tu njenu izjavu. "Najviše me zabolelo to što je rekla protiv ove zemlje jer, naravno, to uopšte nije prijatno. Njena reakcija je upućena pojedinim medijima koji su na svaki način želeli da je minimalizuju".

Ovih dana se na sajtu Jutjub pojavio Natašin "demo" video. Kojićeva na video snimku glumi neke od scena koje bi je, po njenom mišljenju, mogle vinuti u holivudske visine.

Ovo je Natašino pojavljivanje u filmu
Ovo je Natašino pojavljivanje u filmu

Pogledajte video:

http://www.youtube.com/watch?v=1N6D5EGPSMg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track