HAOS U AMERICI: Gile napadnut jer ne mrzi Srbe!
Foto: Facebook

Pevač, a ne političar

HAOS U AMERICI: Gile napadnut jer ne mrzi Srbe!

Stars -
Pogednik Zvezda Granda rekao je da nije rođen da mrzim ni Srbe, niti bilo koga drugog i naglasio da on deli ljude na dobre i loše

Amar Jašarspahić Gile, pobednik takmičenja "Zvezde Granda", zbog stava da ne mrzi ljudi nije baš dobro prošao u Las Vegasu! Naime, odmah pošto je završio nastup mladi pevač je sišao sa bine da se slika sa svojom publikom!

Međutim, prišla mu je devojka koja je odmah počela da priča loše o Ceci i da negoduje to što je Amar voli, ono što svakako nije očekivala jeste minimalna podrška. Iako fin i uvek staložen, Gile nije mogao ovo da prećuti.

"J..m vam nacionalizam, muzika nema granice, pevači ne treba da mrze narod. Oni pevaju za sve, pesma je ta koja nas spaja!", ali to očigledno nije bilo dovoljno devojci koja je nastavila sa provokacijama, pa je pomenula i Dina Merina, čije inače Amar rado peva na svojim nastupima, što je jako povredilo pevača, pa ja usledila još burnija reakcija.

"Sve novine su pisale o njegovim izjavama o Srbima, pa je opet pevao u srcu Srbije, u Beogradu, gde sam ja i pobedio! Nikada nisam i nikada neću nikog mrzeti, i neću se prodavati zarad novca, jedno pričati a drugo raditi", odgovorio joj je pevač, koji se kasnije svima izvinuo putem svog Fejsbuk profila, jer nije želeo nikog da uvredi jer kako je rekao da on nije rođen da mrzi ni Srbe, niti bilo koga drugog, i naglasio da on deli ljude na dobre i loše.

"Ja sam pevač, ne političar..."ako je iko doživio uvredu na nacionalnoj osnovi od mojih kolega s kojima sam se takmičio 9 meseci neka javno kaže", napisao je danas pobednik Zvezda Granda.

http://www.youtube.com/watch?v=BkQkcJBAxTk

(ex.rs/epk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track