MARINKO ROKVIĆ: Jedino želim da postanem deda!
Foto: Dragan Kadic

Nema zamerke na snajku

MARINKO ROKVIĆ: Jedino želim da postanem deda!

Stars -
Jedva čekam da postanem deda, ali o tome oni odlučuju. Neću da se mešam, to je njihova stvar. Valjda će mi prijaviti kad odluče da se venčaju

Pevač Marinko Rokvić, koji će uskoro objaviti novi singl pod nazivom "Kao oluja", kaže da o snimanju albuma još ne razmišlja, jer je danas teško doći do dobre pesme i da autori nude sve i svašta. Popularni folker, čiji su sinovi Nikola i Marko krenuli njegovim profesionalnim putem, naglašava da je srećan što će publiku obradovati novom pesmom."Kompoziciju su mi poslale dve sestre iz Sarajeva, jedna je napisala tekst, a druga je autor muzike. Bila je namenjena mom sinu Nikoli, ali je on smatrao da je više za mene. Svakodnevno dobijam deset do 15 kompozicija, ali to ne zavređuje pažnju. Javljaju se neki novi klinci, šalju razne pesme, ali kad ih čujem imam utisak da slušam pesmu koja je sklopljena iz tri poznate numere. Ne isplati se objaviti album, snimite deset pesama, prođe jedna ili dve, a ostale ostanu potpuno neprimećene", rekao je pevač, kome je drago što su sinovi pošli njegovim stopama.

"Srećan sam što su se i Nikola i Marko opredelili za ovaj zanat. To sam priželjkivao, jer su rano zavoleli muziku. Još dok su bili deca terao sam ih da uče naše stare narodne pesme i sevdalinke. Tada nisu bili mnogo zainteresovani za to i smejali su mi se, jer nisu shvatali vrednost toga. Ali, sada sami traže da ih to učim. Nemam ništa protiv da pevaju modernu muziku, ali tradicija mora da se poštuje.

Nikola je u ozbiljnoj vezi sa manekenkom Bojanom Barović i pevač je otkrio da jedva čeka da postane deda.

"Jedva čekam da postanem deda, ali o tome oni odlučuju. Neću da se mešam, to je njihova stvar. Valjda će mi prijaviti kad odluče da se venčaju. Bojana je prelepa i dobra devojka. Nemam nikakve zamerke na izbor mog sina Nikole. Jedino želim da što pre postanem deda", rekao je stariji Rović.

Bojana i Nikola (Foto: Instagram)
Bojana i Nikola (Foto: Instagram)

(novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track