PADA REJTING: Zvezde Granda u Srbiji nikog ne zanimaju, prate ih samo u Bosni
Foto: Kurir Štampano

SMS utihnuo: Dosadilo im štancovanje mladih pevača

PADA REJTING: Zvezde Granda u Srbiji nikog ne zanimaju, prate ih samo u Bosni

Stars -
Sva tri takmičara koja su prošla baraž ovog takmičenja dolaze iz Bosne, jer se drastično smanjio broj glasača iz naše zemlje

„Zvezde Granda“ dosadile građanima Srbije.Prošle subote baraž „Zvezda Granda“ prošla su tri takmičara iz Bosne i Hercegovine. Priliku da nastave takmičenje dobili su Jasmin Hanić iz Srebrenika, Ajša Kapetanović iz Sarajeva i Mustafa Omerika iz Mostara. Kandidati iz Srbije ispali su iz daljeg takmičenja jer gledaoci za njih nisu glasali kao za kandidate iz BiH. Kako saznajemo, razlog tome je što se drastično smanjio broj ljudi u Srbiji koji prati „Zvezde Granda“, a samim tim i glasa. Očigledno da je mnogima ovaj šou dosadio pošto se organizuje već godinama. Sada većinom glasaju Bosanci, a isto je bilo i prošle godine, kad je pobedio Amar Gile Jašarspahić iz Kaknja.

Povratnici u takmičenje... Mustafa Omerika, Ajša Kapetanović i Jasmin Hanić
Povratnici u takmičenje... Mustafa Omerika, Ajša Kapetanović i Jasmin Hanić

- Sama činjenica da baraž, kad je tenzija najveća i kad se odlučuje ko će se od izbačenih takmičara plasirati u finale, prođu tri takmičara iz Bosne i nijedan iz Srbije dovoljno govori o tome kakva je situacija. Izgleda da je našem narodu „Grand“ dosadio - kaže naš izvor i dodaje:- Mnogi su se razočarali kad su shvatili da su Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić bili ti koji su nekoga mogli da pošalju u baraž iako je imao većinsku podršku žirija. Tek će se videti raspoloženje publike sada, kada će takmičari opstajati samo zahvaljujući glasanju putem SMS poruka, i onda će se pokazati da je interesovanje u Srbiji za ovaj šou u velikom opadanju - završio je naš izvor.

Bosna se nije ovajdila od Popovića„GRAND“ NIJE PLATIO POREZ ZA KONCERT U KAKNJUBosanski mediji objavili su da „Grand“ nije platio porez za veliki koncert na stadionu u Kaknju, na kojem je svojim sugrađanima pevao Amar Gile Jašarspahić. Pevač je od svoje produkcijske kuće kao pobednik na poklon dobio solistički nastup, kako bi zahvalio svim Bosancima koji su glasali za njega. Zakonska obaveza je da se za svaki javni događaj od kojeg se ostvaruje dobit mora platiti porez i ispoštovati autorska prava. Poslednjih meseci mnogi su tražili da se javno pokaže uplatnica na kojoj jasno piše da je porez uplaćen, ali niko iz „Granda“ to nije učinio.

Ljiljana Obradović la od PopovićaOČEKIVALA SAM DA ĆU PROĆILjiljana Obradović, koja je nepravedno ispala iz regularnog kruga takmičenja, nije imala sreće ni u baražu:- Žao mi je što nisam prošla jer sam se nadala i očekivala da ću nastaviti takmičenje. Svi u baražu dobro pevaju i glasovi publike su presudili. Ne bih previše komentarisala. Volela bih da učestvujem i u sledećoj sezoni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track