Daniel Kajmakoski izazvao histeriju na Adi!
Foto: Kurir Štampano

Poznati kraj jezera

Daniel Kajmakoski izazvao histeriju na Adi!

Stars -
Pobednika prvog „X faktora“ opkolile obožavateljke i nisu ga puštale satima jer su sve htele da se slikaju sa njim s njim

Kajmakoski veća faca od Čole!Protekle subote uz druženje s poznatima otvoren je treći po redu Stori i Naksi savršen vikend u kafeu „Koketa“ na Adi Ciganliji, gde su posetioci mogli da uživaju u raznim aktivnostima.Uživala i MirkaSvoj recept za savršen vikend otkrile su i brojne poznate ličnosti. Prvog dana pobednik „X faktora“ Daniel Kajmakoski izazvao je histeriju među obožavateljkama, te je više od pola sata davao autograme i slikao se s njima. Voditeljka i glumica Anđelka Prpić i pevačica Nevena Božović uživale su u ženskim razgovorima.

Nevena Božović i Anđelka Prpić
Nevena Božović i Anđelka Prpić

Konstantin Kostjukov došao je sa sinom, dok je Miki Perić uz novi album predstavio i novu frizuru. Drugog dana Mirka Vasiljević zadivila je prisutne svojom savršenom figurom. Ona je istakla da njena deca obožavaju Beograd i da dok čeka vest o tome gde će njen suprug nastaviti sportsku karijeru i gde će živeti, ona sprema predstavu u Srbiji. Novopečena mlada, pevačica Jellena, pojavila se u društvu supruga Komlena. Otkrila je zašto je odjednom odlučila da obavi građansko venčanje dve nedelje pre zakazane svadbe.Druženje se nastavljaŽeljko Vasić pohvalio se da radi na novoj pesmi, a Dejan Cukić koncertom u Sava centru 27. maja. I sledećeg vikenda poznati će se družiti sa svojim obožavaocima na Stori i Naksi savršenom vikendu.(M. K. V.)

Sara Jovanović, Željko Vasić i Mirka Vasiljević
Sara Jovanović, Željko Vasić i Mirka Vasiljević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track