RAZOTKRIVEN: Ovo je specijalac koji progoni Severinu i njenog sina!
Foto: Printskrin, Facebook

Našli ga

RAZOTKRIVEN: Ovo je specijalac koji progoni Severinu i njenog sina!

Stars -
Progonitelj se zove Marijan Huško i bio je pripadnik ATJ Lučko i izbacivač u klubu Papaja na Pagu

ZAGREB - Muškarac kog su inspektori Odeljenja za organizovani kriminal ispitali zbog sumnje da je pratio i tajno snimao pevačicu Severinu i njenog sinčića je Marijan Huško, bivši pripadnik Antiterorističke jedinice "Lučko", danas redar u disko baru "Papaja" na plaži Zrće na Pagu, gde je popularna pevačica prošle godine snimala spot za letnji hit "Italiana", piše Jutarnji list.

Huško je pre pet dana identifikovan i priveden u kriminalističku policiju u Zagrebu zbog postojanja osnova za sumnju da je zajedno s još jednim muškarcem pratio 42-godišnju estradnu zvezdu Severinu Vučković i njenog dvogodišnjeg sinčića Aleksandra.

Penzionisani specijalac Huško izjavio je inspektorima da se slučajno našao u Severininoj ulici - kaže da tuda često prolazi kad se šeta, što mora zbog lošeg zdravlja.

Drugi muškarac koji je pratio pevačicu i sina nije otkriven.

Marijan Huško identifikovan je zahvaljujući fotografiji koju je snimio Severinin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović. Iako zasad nisu jasni motivi praćenja i tajnog snimanja pevačice i njenog mališana, policajci su na oprezu, a i sama Severina promenila je životne navike i skoro da se ne odvaja od deteta.

Podsećamo, Severina Vučković prijavila je prošlog meseca policiji da sumnja da je danima prate dvojica nepoznatih muškaraca. Primetila je i da dva korpulentna stranca često sede u srebrnom "pasatu" pred njenom kućom u Bijeničkoj ulici i učinilo joj se da krišom fotografišu nju i njenog sina, pa se uplašila za svoju i detetovu bezbednost.

(Kurir/Jutarnji list)

http://www.youtube.com/watch?v=awKs_7Tctho

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track