2.000 EVRA ŠTETE: Radi Manojlović polupali auto i ukrali haljine!
Foto: Zorana Jevtic

Neprijatno iskustvo

2.000 EVRA ŠTETE: Radi Manojlović polupali auto i ukrali haljine!

Stars -
Lopovi su odneli radio, koji je vredan oko hiljadu evra, i tri haljine koje je pevačica spremila za nastup

Pevačica Rada Manojlović potpuno je ostala zatečena kada je u ponedeljak ujutro pred put videla da joj je auto obijen i iz njega ukraden radio, kao i kesa sa haljinama koja je stajala pozadi.

Pevačica je na put otišla automobilom svog menadžera, dok će šteta popravke i nestalih stvari iz auto koštati dve hiljade evra.

Rada se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala suto ispred svoje zgrade na Vračaru da bi je ujutro sačekala potpuno druga situacija.

Samo što je ustala i spakovala se da krene na drugi nastup, primetila je razbijeno staklo kod mesta suvozača. Odmah je otključala auto kako bi proverila šta šta nedostaje i shvatila da su odneli radio, koji je vredan oko hiljadu evra, jer ga je Rada kupila u inostranstvu.

Lopovi su očigledno mislili da se nešto vredno nalazi i u kesi koja je bila na sedištu u kojoj su bile tri haljine za nastupe koje je taj dan pevačica pokupila sa hemijskog čišćenja.

"Odvezla sam auto kod majstora da promenim staklo i ugradim novu muziku. pa je sad sve u redu. Bitno je da niko nije povređen, a ovo je nešto što se svima dešava, pa eto i meni. Živimo u takvo vreme kada ljudi ne biraju kako dolaze do novca. Možda su mislili da iz radija ima sef sa parama, ali su se prevarili", našalila se Rada.

"Ovako će moći samo da uživaju u disku koji je ostao u radiju, a to je miks pesama Tome Zdravkovića, Miroslava Ili8ća i Tozovca, Bila sam umorna i nisam parkirala auto u garažu, što mi se retko dešava, ali eto pogodilo se da bude tako", istakla je pevačica.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track