NADA SE RADETU: Milica Todorović krije dečka jer hoće da se pomiri sa starim!
Foto: Damir Dervišagić

Već nekoliko meseci u vezi

NADA SE RADETU: Milica Todorović krije dečka jer hoće da se pomiri sa starim!

Stars -
Pevačica se boji da će brat Saše Kovačevića prekinuti svaki kontakt sa njom ako sazna da ima novu vezu

Pevačica Milica Todorović, od kada je raskinula vezu sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića, na sva usta priča kako bi volela da se pomire, ali i pored toga, ne gubi vreme, već nekoliko meseci ima vezu sa mladićem koji je anoniman javnosti.

"Pevačica se boji da će brat Saše Kovačevića prekinuti svaki kontakt sa njom ako sazna da ima novu vezu“, priča nam izvorKako nam je dobro obavešten izvor ispričao, Milica je veoma diskretna kada je nova ljubav u pitanju, jer je sigurna da bi njen bivši prekinuo svaki kontakt sa njom kada bi saznao za to, a ona to ne želi.

"Milica već nekoliko meseci ima dečka koji je nepoznat javnosti, i on je redovno vozi na emisije i dolazi po nju, ali do sada nikada nije prošetao javno sa njom, osim kada izađu na neku večeru, i to sa većim društvom, kako niko ne bi posumnjao da među njima nešto ima. Prvenstveno ga krije jer on ne želi da se eksponira, a i žele da učvrste vezu, pa tek onda da o tome pričaju.Sa druge strane, Todorovićevoj prija da bude u kontaktu sa Radetom, iako među njima više nema ničega, ali joj znači kada se povremeno čuju. Ona je svesna da, ako Kovačević sazna da ona ima dečka, neće je više zvati, jer želi da ispoštuje i njega i nju i da joj dozvoli da vodi neki novi život, bez njega", rekao je izvor koji je blizak pevačici.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track