PAPARACO: Oženjeni Kolarov provodio se s bivšom ribom!
Foto: Kurir Štampano

LJUBAV STARA SRCE PARA: Fudbaler i manekenka u noćnom životu

PAPARACO: Oženjeni Kolarov provodio se s bivšom ribom!

Stars -
Reprezentativac Srbije u društvu modela Kristine Mijačević, s kojom je dugo bio u vezi, lumpovao do zore na poznatom splavu u Beogradu

Stara ljubav zaborava nema!Fudvaler Aleksandar Kolarov nedavno je uslikan u provodu s bivšom devojkom Kristinom Mijačević. Njih dvoje su dočekali zoru na jednom poznatom beogradskom splavu. Sportista koji je godinama u braku sa Vesnom, s kojom ima dvoje dece, lumpovao je u društvu manekenke, koja ga je, prema tvrdnjama upućenih, i nekoliko puta ranije umalo koštala braka.- Kolarov se s Kristinom viđao pre nego što se oženio, ali je i kasnije bio s njom u kontaktu. Pošto je veliki švaler, što nije tajna, mediji su ga često dovodili u vezu s mnogim poznatim lepoticama, ali ova manekenka mu je očito slaba tačka - otkriva naš izvor.Iako se povodom svojih neverstava fudbaler nikada ne oglašava, teško da će supruzi moći da objasni i fotku koja dovoljno govori o njegovom provodu s Kristinom.Pozvali smo manekenku da proverimo da li se pomirila s bivšim dečkom, ali ona nije bila raspoložena za razgovor.- Nemam komentar. Prijatno - kratko je rekla Kristina.Kolarov se, uobičajeno, nije javljao na telefon do zaključenja ovog broja.

Dobio korpuMUVAO I NATAŠU BEKVALAC!Nataša Bekvalac je skoro doživela veliku neprijatnost kad su u javnost procurile poruke koje joj je Kolarov slao. On ju je putem SMS „startovao“ i pored toga što je oženjen, zbog čega ga je ona prozvala odbijajući susret s njim. Sudeći prema njegovim rečima, njeno odbijanje nije prihvatio, pa je i dalje bio uporan da je namoli da se vide.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track