Poznati se borili na šljaci
Foto: Kurir Štampano

Jedanaesti Hugo Bos teniski turnir

Poznati se borili na šljaci

Stars -
Najbolji rekreativni teniseri među poznatim ličnostima došli na terene TC „Novak“ da daju svoj doprinos promociji drugarstva i zdravog života

Ukrstili rekete.Najbolji rekreativni teniseri među poznatim ličnostima, njihovi i poklonici belog sporta došli su na Hugo Bos teniski turnir na terene TC „Novak“ da daju svoj doprinos promociji drugarstva i zdravog života, a naročito humanitarnom fondu koji su udruženje za borbu protiv dijabetesa Plavi krug i organizator turnira posvetili nastradalima od poplava.

Marko Pantelić
Marko Pantelić

Publika je pozdravila sjajne poteze učesnika prvog kola turnira u muškom i ženskom singlu, među kojima su se istakli Marko Pantelić, Bata Mirković, Milan Vasić, Igor Pervić, Dražen Dalipagić, Kristina Radenković, Ceca Šarić, Srećko Jarić i drugi. Gledaoci su s nestrpljenjem očekivali izlazak na teren i Milana Kalinića, Dragutina Topića, Kikija Lesendrića, Nigora, kao i ambasadora SAD Majkla Kirbija, Evropske unije Majkla Davenporta i ostalih.Organizator je za finalni program turnira, koji je na programu danas od 16 časova, priredio egzibicioni meč između prve juniorke sveta Ivane Jorović i Novakovog brata Marka Đokovića i Harisa Džinovića i Dženana Lončarevića. Trofeje će uručiti selektor Dejvis kupa Bogdan Obradović.(M. D.)

Milan Vasić
Milan Vasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track