REŠIO DA SE ŽENI: Vlada pravi svadbu za 500 zvanica!
Foto: Damir Dervišagić

Glamurozno

REŠIO DA SE ŽENI: Vlada pravi svadbu za 500 zvanica!

Stars -
Na spisku zvanica nalaze se najveća estradna imena, poput Cece, Lukasa i Pejovića, sa kojima je Vlada privatno veoma blizak

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović sledećeg septembra izgovoriće sudbonosno "da" ispred 500 zvanica koje će činiti članovi rodbine i prijatelji.

Zaštitno lice Televizije Pink i njegova izabranica veliko svadbeno veselje organizovaće u jednom elitnom prestoničkom hotelu, a goste će te večeri zabavljati Marina Visković i Leksington bend."Vlada i Marija su već sada počeli sa pripremama za venčanje, budući da planiraju slavlje za čak 500 zvanica. Za početak rezervisali su hotel i muziku. Na spisku zvanica nalaze se najveća estradna imena, poput Cece, Lukasa i Pejovića, sa kojima je Vlada privatno veoma blizak. Ani je prepustio da odabere dekoraciju, kao i propratne detalje. Oboje su ushićeni i sa nestrpljenjem iščekuju taj dan", govori dobro obavešten izvor.

Razlog što su 11 meseci ranije otpočeli sa pripremama svadbe krije se u tome što će imati mnogo zvanica i što ne žele da bilo koja sitnica pokvari ovaj važan dan za oboje. Vlada je već odabrao kumove, a to su kompozitor Damir Handanović i rukometaš Vlada Mandić, dok će Ani Mariji kuma biti drugarica iz detinjstva. Kako dalje saznajemo, Ana je već otpočela potragu za venčanicom i haljinom koju će obući posle ponoći.

Stanojević se nije javljao na telefon kako bi potrvdio saznanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track