GRAND MAGAZIN ISTRAŽUJE: Da li pamtite samo lepe stvari?

EMISIJE NA GRAND NARODNOJ TELEVIZIJI

GRAND MAGAZIN ISTRAŽUJE: Da li pamtite samo lepe stvari?

Stars -
Voditeljke Ivana Đorđević i Sanja Ćulibrk pokušaće na zanimljiv način da sa gostima u studiju i gledaocima koji se direktno uključuju u program dobiju odgovore na ovo pitanje

Da li su nezaboravni trenuci oni koji se ne mogu rečima opisati? Zašto nekada do detalja umemo da ispričamo neki događaj, ali ne možemo da se setimo gde smo ostavili naočare? Pamtite li imena onih koje ste upravo upoznali? Šta nas tera da pamtimo, a šta da zaboravljamo? Jeste li zlopamtilo ili pamtite samo lepe stvari?

U "Grand magazinu" na Grand narodnoj televiziji, voditeljke Ivana Đorđević i Sanja Ćulibrk pokušaće na zanimljiv način da sa gostima u studiju i gledaocima koji se direktno uključuju u program dobiju odgovore na ova pitanja.

Voditeljke će od 12 do16 ugostiti Milana Dinčića Dinču, Darka Martinovića, Nadicu Ademov, Branku Filipović, Ljiljanu Živković Lili i šefa Kancelarije za odnose sa javnošću američke ambasade Rajana Roulandsa. Uz obilje muzike, humora, zanimljivih priloga iz sveta estrade, sportskih vesti, Ivana i Sanja će se družiti sa gledaocima puna četiri uživo.

NA PORTALU KURIRA MOŽETE DA PRATITE GRAND NARODNU TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track