NEĆE DA PRIČA O BOJANU: Elena Risteska krije muža!
Foto: TV PRVA

Makedonka na snimanje TLZP uvek sama

NEĆE DA PRIČA O BOJANU: Elena Risteska krije muža!

Stars -
Zanimljivo je da makedonska pevačica ni na Instagramu, gde je veoma aktivna, nema nijednu fotografiju sa suprugom

Elena Risteska (26), koja je u poslednjoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" pobedila imitirajući Dženifer Lopez, krije da je udata! Ona na snimanje popularnog šoua nikad ne dovodi supruga Bojana Ivanovskog, s kojim je dve godine u braku.

U medijima o privatnom životu nije govorila nikada, a i njeni najbliži prijatelji o tome ne znaju mnogo."Čudan je njen brak. Elena supruga ne spominje uopšte, kao da ne postoji. U Beogradu živi sama u blizini Košutnjaka, u stanu koji joj plaćaju producenti šoua. On nikada ne dolazi u Beograd, a ona retko ide u Skoplje. Kad je pitamo za supruga, uvek vešto izbegava da govori o njemu", ispričao je Elenin poslovni saradnik iz šoua TLZP.Zanimljivo je da makedonska pevačica ni na Instagramu, gde je veoma aktivna, nema nijednu fotografiju sa suprugom.

"O privatnom životu ne govorim. On živi u Skoplju i veoma je zauzet. Bavi se privatnim biznisom. Doći će u Beograd da me bodri u finalu", rekla je Ristevska.

Tajno venčanjeElena i Bojan venčali su se tajno 4. juna 2012. godine u crkvi u Skoplju, a venčanju su prisustvovali samo kumovi i porodica. Nekoliko dana kasnije priredili su i svadbeno veselje, ali je i ono bilo zatvoreno za javnost.

http://www.youtube.com/watch?v=fwYrJdszt5U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track