CECA: Žrtvovala sam svoj život zbog karijere!
Foto: Printscreen Pink

Bila čudo od deteta

CECA: Žrtvovala sam svoj život zbog karijere!

Stars -
Počela sam sa 14 godina i već sam imala formiran glas i nisam imala detinjstvo

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je član žirija u Pinkovim zvezdama, rekla je da je žrtvovala svoj život radi karijere. Pevačica je otkrila da za dobru i uspešnu karijeru pevača treba mnogo sreće a pre svega dobra pesma i da za taj posao ne postoji priručnik.

"To se ne uči, ne postoji recept za uspešnu karijeru, tu je veoma važan faktor sreće. Ja sam svoj život žrtvovala zbog karijere, svoje detinjstvo. Ja sam počela sa 14 godina i već sam imala formiran glas i proglašena čudom od deteta", prekla je Ceca u Jutarnjem proglamu na TV Pinku.

Ceca je dala savet mladim pevačima da je za njihov uspeh najvažnija dobra pesma, ali i da je za to mnogo sreće, ali i da uvek uče i slušaju savete.

"Ne treba ništa juriti, važna je pesma i izbor saradnika, a mnogo stvari treba da se poklopi, da budu predodređeni, a ima tu i nešto što je Bog poklonio", rekla je pevačica.

Svetlana je rekla da nju karijera nije promenila i da nije poletela,

"Slava me nije nikada ponela ni promenila. Uvek treba da pomeram granice, da eksperimentišem, a to nije lako i to je velika obaveza. Ali ja volim svoj posao i odatle takav uspeh", rekla je Svetlana.

Podsetite se kako je Ceca izgledala na početku svoje karijere:

http://www.youtube.com/watch?v=EC_kLS1j_zo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track