BINA ZA KONCERT: Mili u Areni gradi elektranu
Foto: Dado Djilas

Miligram predstavio impozantnu scenografiju

BINA ZA KONCERT: Mili u Areni gradi elektranu

Stars -
Bina veličine 24x12 m zamišljena je kao elektrana sa početka 20. veka i visoka je devet metara. Za scenografiju je zadužen Nikola Matijević, koji je uspeo da savršeno realizuje komplikovane planove

Impozantna scenografija i koncept kakav nije viđen na našim prostorima krasiće spektakl koji je Aleksandar Milić Mili spremio za prvi veliki beogradski nastup svog benda Miligrama 29. novembra u Kombank areni.Bina veličine 24x12 m zamišljena je kao elektrana sa početka 20. veka i visoka je devet metara. Za scenografiju je zadužen Nikola Matijević, koji je uspeo da savršeno realizuje komplikovane planove.

Ovaj nesvakidašnji događaj označava kraj Miligramove regionalne humanitarne akcije. Posle tragedije izazvane poplavama, Mili je odlučio da sredstva od prva tri velika koncerta donira za one kojima je to najpotrebnije. Od koncerta na stadionu Borča u Banjaluci donirano je oko 30.500 evra za poplavljena područja, a od koncerta u Areni u Zenici obezbeđeno je 5.000 evra za porodice poginulih rudara i Filipa Blaževića, obolelog od leukemije. Beogradski koncert Miligrama obezbediće finansijsku pomoć za 20 najugroženijih porodica.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track