FANOVI NA KONCERTU: Srpski fudbaleri navalili na Severinu!
Foto: Damir Dervisagic

Platili po 3.000 dinara da bi uživali s Vučkovićevom

FANOVI NA KONCERTU: Srpski fudbaleri navalili na Severinu!

Stars -
Popularni „orlovi“ sa Stojkovićem i Kolarovim na čelu nedelju dana pre meča isplanirali da piju i đuskaju na koncertu atraktivne hrvatske pevačice

Fudbaleri srpske reprezentacije Branislav Ivanović, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, kao i ostali igrači koji su sinoć igrali kvalifikacioni meč s Danskom, iskeširali su po 3.000 dinara za sinoćni koncert Severine Vučković u klubu „Kasina“.

Verna publika... Vladimir Stojković, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov
Verna publika... Vladimir Stojković, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov

Popularni „orlovi“ s povređenim Aleksandrom Kolarovim i Vladimirom Stojkovićem na čelu nedelju dana pre meča su isplanirali da pobedu proslave s hrvatskom pevačicom.Budući da je njeno muzičko veče počelo tek oko jedan sat iza ponoći, ostalo je nepoznato da li su sportisti i uživali uz nesuđenu srpsku snajku.

Jedno je sigurno - fudbaleri su u karantinu pre početka utakmice pevali njene hitove kao uvod u dobar noćni provod.- Čim je saznao da će Severina održati koncert u Beogradu, Aleksandar Kolarov je odmah svoje saigrače nagovorio da obezbede ulaznice. Budući da im je selektor Dik Advokat posle utakmice s Danskom dao slobodno veče, oni su odlučili da ga provedu u „Kasini“ uz Seve - priča naš izvor i nastavlja:- Međutim, dogovor među sportistima je bio da, ukoliko izgube kvalifikacioni meč, grupno odustanu od noćnog provoda i vrate se u karantin u Staru Pazovu, jer ih za tri dana čeka prijateljski meč s Grčkom - završava naš izvor.

Nije htela da izađe iz kola ISKULIRALA DRAGANU MIRKOVIĆSeverina nema poštovanja prema predstavnicima medija, ali po svemu sudeći ni prema svojim kolegama. Naime, ona se nije udostojila da izađe iz kola i pozdravi se s Draganom Mirković iako je primetila da joj pevačica ide u susret. Umesto da napusti svoj džip, Seve je sedela u automobilu, pa je Mirkovićeva preko prozora i njenog menadžera morala da se izljubi s njom. Paparaco Kurira uslikao je ovaj susret, a primetili smo da obe šetaju iste šiške, koje su zapravo obični umeci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track