SEVERINA: Želim bebu sa Brusom Springstinom, žderem ljubav ovih dana!
Foto: Printskrin

Voli da voli

SEVERINA: Želim bebu sa Brusom Springstinom, žderem ljubav ovih dana!

Stars -
Treba mi da budem zaljubljena... Žderem ljubav ovih dana.. Tako mi trebaaaa. Volim i da dajem i primam ljubav, rekla je pevačica

Hrvatska pevačica Severina rekla je da joj je neostvarena želja da ima bebu sa Brusom Springstinom, i to devojčicu, jer sina već ima, kao i da ovih dana "ždere ljubav".

Seve je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom imala nekoliko zanimljivih izjava. Tokom cele emisije, Seve je blago flertovala sa Ognjenom, a u jednom momentu je čak počela da priča da voli da kuva u čipkanoj spavaćici, dok je voditelj govorio "Još, pričaj mi još".

"Tata je hteo da se ja zovem Nataša. Međutim, moja majka je bila toliko zaljubljena u svog oca koji se zvao Sever, tako da sam ja Severina", pričala je hrvatska pevačica.

Pevačica je pričala o svojim strahovima. "Ja da sam se bojala, ne znam gde bih bila sad. Generalno nemam strah ni od čega. Nisam sklona da pravim neku drugu sliku o sebi... Ali, nikada nisam vrbovala formi. Moj put je moj instinkt. Mnogi ljudi robuju svojim imenom i šta to ime znači... Zbog toga ne otpevaju neke pesme, kao ja na primer "Gas, gas"...", rekla je Severina i dodala da joj ništa nije teško...Seve misli da neće biti ljubomorna majka. "Trudim se da pustim dete da bude onakvo kakvo jeste. Ja sam podrška kad traži da sam tu. Oni su potpuno svoji. Već je on potpuno formiran", objasnila je i dodala: "Jako je duhovit moj sin, to mu je talenat, a voli i da peva. Najdraža pesma mu je Vrati mi se nesrećo. "

Aleksandrova mama kaže da ima mnogo samopouzdanja, a i zapitala se zašto ne bi bilo tako... "Bred Pit mi nije pomogao onako kako je potrebno, onoliko koliko sam želela. Obožavam celu familiju njihovu sa tom decom... "

"Treba mi da budem zaljubljena... Žderem ljubav ovih dana.. Tako mi trebaaaa. Volim i da dajem i primam ljubav", Severina je flertovala sa Ognjenom...

Ognjen ju je pitao koga doživljava kao konkurenciju? "Ja bih to kombinovala stalno... Bila bih malo Doris Dragović i Gabi Novak, ali i pokojna Ejmi... Sve bih to ja bila", rekla je Severina i dodala da je teško biti lepša od nje.

"Želela bih devojčicu da rodim i to sa Brusom Springstinom. On eto ima i sina i ćerku...", rastužila se Seve.

Na pitanje u čemu doručkuje, Seve je spremno odgovorila: "Doručak spremam u maloj roze, čipkanoj spavaćici, i štiklama od 14 cm... i tri kapi Šanela..."

http://www.youtube.com/watch?v=nWIaPRrqM5U
http://www.youtube.com/watch?v=58DTwKFrOvg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track