GOCA BOŽINOVSKA NIJE ISTA: Već 3 meseca nisam okusila ni kap alkohola!
Foto: Damir Dervišagić

Više voli rakiju od piva

GOCA BOŽINOVSKA NIJE ISTA: Već 3 meseca nisam okusila ni kap alkohola!

Stars -
Samo sam prestala, i osećam se mnogo bolje. Volela sam da popijem kad se skupi društvo, kad izađemo negde, ali sad više ne, rekla je pevačica

Pevačica koja nikad nije krila da je boem kaže da je okrenula novi list. Prestala je da poseže za čašicom i od tada se mnogo bolje oseća.

Goca Božinovska (49) stavila je tačku na svoj najveći porok i slabost - alkohol. Kolege, naviknute na njen veseo karakter, neprestano su je pozivale da nazdrave, ali se pevačica nije dala. Sve do jednog ih je odbila.

"Već tri meseca nisam okusila ni kap alkohola. Samo sam prestala, i osećam se mnogo bolje. Volela sam da popijem kad se skupi društvo, kad izađemo negde, ali sad više ne. A dok sam bila mlađa, to je bilo i češće", bez dlake na jeziku priča Goca.

U to smo mogli da se uverimo i tokom njenog učešća u jednom rialitiju, gde su je često optuživali da voli da posegne za čašicom.

"Pa, šta ćeš, živ sam čovek, traži duša. Ali sa tim sam prestala skroz. Iskreno, sada sam malo bolesna, pa pijem i antibiotike, ali svakako ne bih popila. Ne vredi, moram da pazim na zdravlje", ispričala je Goca.

Osim alkohola, ova žena koja i na pragu pedesete godine važi za jednu od najlepših na domaćoj estradi, a na pitanje o ljubavnom životu kaže:

"Imam jednog muškarca i jednog kera. U stvari, imam dva psa. Taj muškarac je moj sin Mirko i jako sam ponosna na njega, završava prvu godinu fakulteta. Zorana završava fakultet, a Jelena je već svoj čovek, formirana žena. Ne mešam im se u život", kaže Goca.

Trenutno nema partnera, ali, kako kaže, i dalje ne odustaje od muškog roda.- I dalje obožavam muškarce, ma mnogo ih volim. Nikad mi se neće zgaditi.

Volela rakiju više od piva

Tokom učešća u rialitiju „Farma“ prošle godine Goca je na žurkama često bila najveselija.

"Kažu, ja kriziram bez alkohola. Bre, onda kad je žurka bila, ja popila tri rakije. Jesam stvarno. I uhvatilo me. Pivo da popijem - ništa! Ali, rakiju... To ja odma‘... Ali ja se samo smejem i pevam", govorila je Goca tada.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track