IZNENAĐENJE: Snežena Đurišić peva na Grand festivalu!
Foto: Zorana Jevtic

Takmičenje 1, 2. i 3. decembra

IZNENAĐENJE: Snežena Đurišić peva na Grand festivalu!

Stars -
Na festivalu će se sigurno pojaviti i pobednici Prvog glasa Srbije Davor i Mirna

Na petom Grand festival pevače i velika legenda Snežana Đurišić. Prema izvorima bliskim Grandu, na festivalu će se sigurno pojaviti i pobednici Prvog glasa Srbije Davor Jovanović i Mirna Radulović, koji pevaju duet. Darko Lazić, Saša Matić i još mnogi veliki pevači...

Na konkurs je pristiglo veoma mnogo kompozicija, a prijava kompozicija traje do 25. novembra.

Podsetimo, „Grandov“ muzički festival, koji ove godine nosi naziv „Budi human“, biće održan 1, 2. i 3.decembra. Prvi put od osnivanja ove manifestacije učesnici će pevati za bolesnu decu kojima je neophodna novčana pomoć i u skladu s tim nagrade će biti drugačije u odnosu na prethodne godine. Pobednička kompozicija dobiće poseban marketing kao i visokobudžetni spot, koji će dobiti i drugoplasirana i trećeplasirana pesma.

Mirna Radulović
Mirna Radulović

"Prve dve polufinalne večeri biće emitovane na Grand narodnoj televiziji, a finalno veče biće na TV Prva, OBN i Kanalu 5. „Grand“ će u fondaciju uložiti 10.000 evra za početak. Pravila će biti drugačija. Svaki pevač će svojim brojem predstavljati jedno dete, o kojem će ići prilog od 60 sekundi", rekao je Popović.Grand festival će i ove godine imati vrhunski žiri koji će se do poslednjeg trenutka čuvati u tajnosti.

Davor Jovanović
Davor Jovanović

NA PORTALU KURIRA PRATITE GRAND NARODNU TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track