PODRŠKA: Dragana Mirković rasplakala Eminu!
Foto: Dragan Kadić

Bori se protiv nasilja

PODRŠKA: Dragana Mirković rasplakala Eminu!

Stars -
Poznatu tursku snajku je tom prilikom iznenadila koleginica Dragana Mirković, koja je doletela direktno iz Beča kako bi joj pružila podršku

Pop pevačica Emina Jahović upriličila je sinoć u jednom beogradskom hotelu promociju spota za novu pesmu „Ne plašim se“, koja je posvećena ženama žrtvama porodičnog nasilja.

Iznenadile Eminu... Dragana i Anastasija
Iznenadile Eminu... Dragana i Anastasija

Poznatu tursku snajku je tom prilikom iznenadila koleginica Dragana Mirković, koja je doletela direktno iz Beča kako bi joj pružila podršku. Kad je Emina ugledala folkerku, bukvalno su joj krenule suze na oči, budući da njen dolazak nije očekivala.- Nova pesma je namenjena svim ženama koje na bilo koji način nepravedno trpe nasilje. Nažalost, toga je sve više, i tome treba stati na put - poručila je Emina.Jahovićka nije krila oduševljenje što je njenu promociju uveličala i popularna Pinkova zvezdica Anastasija Rilak, koja je s njenom pesmom „I da mogu“ uspešno nastavila takmičenje u ovom dečjem šou-programu na televiziji Pink. Gala promociji prisustvovao je i Sergej Ćetković, kao i mnogi drugi.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track