Indira: Ne dozvoljavam da me mažete tom vašom šminkom!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica napravila haos na „Grandu“

Indira: Ne dozvoljavam da me mažete tom vašom šminkom!

Stars -
Radićeva na snimanju novogodišnje emisije odbila da je sređuju šminkerke s televizije, već je čekala da dođe njena šminkerka
1 / 4 Foto: Damir Dervisagić

Drugo veče snimanja „Grandovog“ novogodišnjeg programa za televiziju Prva nije prošlo mirno, za šta se pobrinula Indira Radić.Pevačica je napravila skandal, i to zbog šminke. Naime, posle otpevanog prvog bloka pesama folkeri su otišli na pauzu, a kad ih je direktor „Grand produkcije“ pozvao da se vrate na scenu, Indira se nije pojavila.Popović je dozivaoNju je Popović dozivao, ali se ona i dalje nije penjala na stejdž. Tada su joj prišli organizatori i rekli joj da se vrati u studio, a ona je to odbila jer nije popravila šminku. Dve šminkerke su odmah došle, ali je ona kategorično odbila njihovu uslugu, zahtevajući da dođe njena lična šminkerka. Pošto su je ubeđivali da nemaju vremena, ona je počela da viče:- Neću da me šminkate tom vašom šminkom! Sad će doći devojka koja mene šminka - odbrusila im je Indira.

Ugojila sePo povratku na binu Popović joj je zatražio objašnjenje zašto se nije pojavila odmah kad ju je prozvao i napomenuo joj da svi pevači moraju biti tačni.Inače, te večeri Indirin izgled su komentarisale i njene kolege. Ona se ugojila više od deset kilograma pa su joj grudi i zadnjica još više došli do izražaja.

MokraJANA BRISALA ZNOJJana Todorović oznojila se od toplote u studiju, pa je pauzu iskoristila kako bi se vlažnim maramicama obrisala ispod pazuha, a onda naprskala dezodoransom. Kad je sve završila, popila je čašu viskija i nazdravila jer se dugo nije videla s kolegama.

OgladneliERA DELIO SENDVIČEEra Ojdanić delio je sendviče kolegama, koje su jedva čekale da nešto prezalogaje. Pevači su nekoliko sati stajali na sceni, pa je Era iskoristio priliku da prvi uzme hranu i svima je podeli. Najgladniji su bili Toma Panters, Mina Kostić i Bora Drljača.

PepeljugaSANJA JELA GRISINE I MENJALA CIPELESanja Ðorđević nije želela da jede sendviče jer vodi računa o svojoj kilaži, pa je sa sobom ponela malo pakovanje grisina. Ona se sve vreme izuvala jer su je stezale cipele, a ponela je i rezervne koje su joj udobnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track