ZVEZDE GRANDA: Nikolina, Marjana,  Ivona, Elena i Ivana su prošle dalje!

Ženska grupa

ZVEZDE GRANDA: Nikolina, Marjana, Ivona, Elena i Ivana su prošle dalje!

Stars -
Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta bili su veoma strogi i dosta takmičarki nije dobilo nijedan glas

I večerašnju emisiju obeležile su suze takmičarki. Reakcija mladih kandidatkinja na komentare žirija, koji su pooštrili svoj kriterijum, bile su veoma emotivne. U baraž je prošlo samo osam takmičarki, a u sledeći krug plasirale su se: Nikolina Savčić iz Rogatice, Marjana Katić iz Pariza, Ivona Jovanović iz Kumanovo, Elena Grubačić iz Nevesinja i Ivana Milojević iz Bora.

Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas i Ana Bekuta bili su veoma strogi i dosta takmičarki nije dobilo nijedan glas. Čak je i jedna takmičarka veoma nezadovoljna izvređala žiri nazvavši ih samo nekolicinom.

Kad je žiri bio neodlučan u pomoć im je stizala produkcija Granda - Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić.

Podsećamo u prošloj epizodi prošli su: Armin Bijedić iz Sarajeva, Raša Savić iz Rumenke, Amir Delić iz Maglaja, Milan Rakić iz Lazarevca kao i Filip Božinovski iz Skoplja.

23.24 - U sledeći krug plasirale su se: Nikolina Savčić iz Rogatice, Marjana Katić iz Pariza, Ivona Jovanović iz Kumanovo, Elena Grubačić iz Nevesinja i Ivana Milojević iz Bora.

23.13 - Baraž je počeo. U večerašnju završnicu ušlo je samo osam takmičarki, pet prolazi dalje. Četiri bira žiri, a jednu devojku stručni žiri.

23.03 - Milica Gucul (27) iz beograda peva pesmu "Volim kada mi pričaju o tebi". Dobila je jednu zvezdicu. "Ovo je Zoričina pesma. Vidi, mislim da je ovo sasvim korektno za baraž", rekao je Aca. "Nisam smela da stisnem da ne bi vikali na mene, jer čekao ko kobci. Aci sam dala 100 evra da glasa. Ja se ovde ništa ne pitam", rekla je Zorica. "Ova devojka peva solidno. I ja da vam kažem i nisam znao da ima samo dve strofe, inače bih glasao. Ja gledam da će da se izvadi na strofi, čekao sam treću strofu. Ja sam da se ova devojka primi u baraž", rekao je Šaban. "Ne bih da komentarišem", rekala je Snežana. "Nedovršeno pevanje", rekla je Ana. "Javalja mi se proći će se, bez obzira na sve. Mogao bi biti jastreb, ali ne kobac. Ona je iskvarila pevanje na tezgama, i ja se ne bi složio da ona ide dalje", rekao je Bosanac. Produkcija je nije pustila dalje.

22.59 - Silvana Gušani (16) iz Sarajevo peva pesmu "Ja ću prva". Dobila je svih šest zvezdica i prošla u baraž.

22.50 - Milena Roknić (22) iz Beograda peva pesmu "Zlatnik". Dobila je samo dve zvezdice.

"Ona je Marija Kalas za onu maloprije što nismo glasali, onu što je pevala Dve muzike. Ne znam da izgleda kao Naomi pa to može biti hendikep", rekla je Zorica. "Meni se nije dopalo, beskrvno, nema volje, sve je nekako obično", rekao je Šaban. "Nije ostavila utisak, bez emocija", rekla je Ana Bekuta. "Šta misli publika da li da je pustimo", pitao je Bosanac, a publika je tražila da Milena prođe. "Ja ne pitam publiku jer je ona uvek za. Ali ovog puta produkcija kaže ne", odlučio je Saša.

22.48 - Beba iz Beograda nije uspela da prođe dalje. Nije dobila nijednu zvezdicu.

22.35 - Ivana Milojević (21) iz Bora peva pesmu "Bolujem godinama". Dobila je svih šest glasova.

http://www.youtube.com/watch?v=Zo3so02jS1M

22.31 - Katarina Petrov (20) iz Pirota peva pesmu "Od tebe ne znam da se oporavim". Nije dobila nijednu zvezdicu. "Mislimo da Katarina ima lepu boju glasa i od tebe može da bude pevačica", rekao je Saša Popović.

22.21 - Slađana Grbavac (18) dolazi iz Banjaluke, peva pesmu "Dve muzike". Osvojila je tri glasa. "Bila si nesigurna", rekla je Ana. "Ja sam očigledna ovde zbunjena. Rekli smo da utegnemo kriterijume. Ja sam pod utiskom pre devojke koja je razvalila", rekla je Zorica. "Kriterijumi su kriterijumi, a ukus je ukus. Pa po meni više da, nego ne", rekao je Aca. "Neodlučna sam bila, ali kada dođe refren ona zataji", rekla je Snežana. "Onaima lirski glas i ova pesma me nije mnogo pogodila, ali je ona to lepo donela. Kada krene iz strofe u refren, da bi iznela ona je to pevala kao da sedi za stolom i peva na uvce", rekao je Bosanac. Produkcija ju je pustila dalje.

22.15 - Jelena Grubačić (16) iz Nevesinja, Bosna i Hercegovina, peva pesmu "Treba vremena". Dobila je svih šest glasova. Aca Lukas je toliko bio oduševljen da je otišao u publiku a umesto njega je glasao dečak iz publike.

22.10 - Katarina Tasevski (21) iz Kruševca peva pesmu "Poželi sreću drugima". Nije dobila nijednu zvezdicu. "Mnogo si u falšu pevala", rekao je Aca.

http://www.youtube.com/watch?v=WznGCdIRkyM

22.04 - Ivona Jovanović (18) iz Kumanova Makedonija peva pesmu "Ima jedan svijet". Dobila je šest zvezdica i ide u baraž.

22.00 - Marija Bojanić (35) peva pesmu "Lažem sebe da mogu bez tebe". Nije dobila nijednu zvezdicu. "Ovo nije bili baš dobro"; rekao je Aco. "Ovo nisam bila ja. Imala sam veliku tremu", rekla je takmičarka i rasplakala se.

21.59 - Marina Marković (22) iz Smedereva peva pesmu Ja ću prva. Nije prošla dalje.

21.43 - Katarina Marković (28) iz Beograda peva pesmu "Strah od ljubavi". Ni ova takmičarka nije dobila nijedan glas i nije prošla dalje. "Ti si izabrala pogrešnu pesmu, ja sam bila pola-pola i nisam se odlučila", rekla je Ana Bekuta.

21.41 - Nina Neis (18) iz Subotice peva pesmu "Incident". Nije dobila nijednu zvezdicu i nije prošla dalje. Nina je i prošle sezone učestvovala u ovom takmičenju.

21.30 - Teodora Džehverović (17) iz kačareva peva "Ti si želja mog života". Dobila je tri zvezdice. "Nije to bilo sjajno, bilo je svega. Izbor pesme mi se sviđa. Ova pesma se ne može da peva bez pratećih vokala jer ima moćan refren. Ja sam glasao i mislim da bi trebala da prođe jer je drugačija", rekao je Aco. "Ako smo se dogovorili kriterijume, onda ne može da prođe. Ima emocije, a ne sviđa mi se kako izgovara svlovo "d" i "t", tek na kraju se ukalupila u matricu", rekla je Ana. "Meni ona pogodila manir Magazina i vratila me u mladost", rekla je Zorica. "Ona je potpuno promašila, meni je to prosek", rekao je Bosanac. "Dosta je to amaterski, a ovo je dosta jeftino", rekao je Šaban. Produkcija smatra da su sve strane u pravu. "Bilo je manje trilera, čak je i pevačica Magazina više trilerisala. Mi devojku vidimo, i kada spojimo sliku i ton, nećemo da propustimo priliku", rekao je Saša i pustio Teodoru u baraž. I ova takmičarka se rasplakala.

21.21 - Danijela Ranđelović (32) iz Bačkog Jarka peva pesmu Pričaj mi pričaj. Nije dobila nijednu zvezdicu i nije prošla dalje. "Ko da joj neko stoji na nozi kada peva. To što se nekolicini ne sviđa ne znači da ne valjam jer ja imam nastupe i pevam 12 godina", bila je nezadovoljna takmičarka.

"Slika je jedno a ton je drugo. Moraš više poraditi na tonu, slika ti je sasvim u redu", rekao je Bosanac. "Ne da nije dobro nego očajno, a ovo ne zadovolja kriterijume i pošto trebaš da imaš poštovanje prema žiriju koji imaju svoju karijeru, koju ti nećeš imati.

"Aco, nemoj mnogo da se ljutiš, rekla je takmičarka. "Mnogo si me naljutila. To je nevaspitanje i nepoštovanje prema ovom žiriju i nikada nećeš biti kopetentna kao ovaj žiri", bio je ljut Aca.

"Žao mi je što nisi prošla", rekao je Šaban Šaulić

"Ja se tebi izvinjavam što nisi bila dobra i zadovoljila naše kriterijume", dodala je Zorica.

"On se meni ne sviđa, ja se njemu ne sviđa", rekla je Danijela.

21.09 - Marijana Katić (14) iz Pariza peva pesmu "Kako da se pomirim sa tim", Snežane Đurišić. Dobila je četiri zvezdice i produkcija će doneti svoj glas. "Prepoznala sam devojčicu, znam o kome se radi. Ona je pevala ovu pesmu i zato sam je zapamtila. Imala je tremu, tako da je bolje pevala na audiciji jer se uplašila", rekla je Snežana Đurišić. "Meni je ovo bilo mlako, nesnalažljivo, mislim da nije zadovoljila", rekao je Bosanac. "Rešio sam da malo pooštrim kriterijume. Mislila je da će proći. Pa nije tako lako i jednostavno jer pevaju pesme Šabana Šaulića, Zoricu Brunclik... i mislite da će te tako proći. Ona nije dobro otpevala" ,rekao je Aca. "Iskreno rečeno, matrica je bila moćnija od nje. Ali ona je umili glas i mislim da je odlična", rekla je Zorica. "Jedan tanani glasić. Bilo mi je milozvučno", rekao je Šaban. "Ja sam za da prođe. Ima lepi narodnjački triler, bilo je uzimanja vazduha, sve sam joj to oprostila jer je talentovana", rekla je Ana Brkuta. "Nećemo ovog puta propustiti a da ne pritisnemo taster", rekao je Saša i pustio Marijanu u baraž. Marijana se u bekstejdžu rasplakala, kaže da se veoma uplašila.

21.04 - Prva nastupa Nikolina Savčić (18) iz Rogatice, Bosna i Hercegovina. Peva pesmu "Što je lepo kad te neko voli". Dobila je šest zvezdica i prošla je u baraž. "Kada porastem nadam se da ću biti pevačica", rekla je Nikolina posle nastupa.

21.00 - Šou počeo! Da li će haljine ili glas večerašnjih takmičara pesuditi koja devojka prolazi dalje, najavila je večerašnju emisiju Sanja Kužet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja