PINKOVE ZVEZDE MU SREĆNE: Bora Čorba pronašao sebi lekara pevača!
Foto: G.Kadić

Lepo

PINKOVE ZVEZDE MU SREĆNE: Bora Čorba pronašao sebi lekara pevača!

Stars -
Đorđević sada ima ličnog bolničara pošto će takmičar Igor Čelić brinuti o njemu nakon upale pluća

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević pronašao je u „Pinkovim zvezdama“ ličnog bolničara.Takmičar Igor Čelić iz Beograda u svojoj kratkoj biografiji otkrio je da je zaposlen u Urgentnom centru, što mu je donelo glas od Bore i ponudu da nakon snimanja zajedno odu u tu zdravstvenu ustanovu kako bi muzičar nastavio proces rehabilitacije nakon teške upale pluća.

- Moram da kažem da posle ovoga idem u bolnicu. Čovek radi u Urgentnom, a ja ležim u Prvoj hirurškoj. Evo ti glas od mene za svaki slučaj, pa idemo zajedno - poručio je Đorđević.

Igor se predstavio pesmom „Nađi novu ljubav“, ali nije oduševio ostale članove žirija. Nakon što je izveo baladu „Kopriva“, Marina Tucaković mu je dala savet.

- Mislim da su ti četiri stolice sasvim dovoljne. Treba da radiš na sebi. Da li se ovim baviš profesionalno ili samo urgentno? - upitala je Tucakovićeva.

Kad je dobila odgovor da se pevanjem bavi amaterski, oduševljeno je rekla da je njegovo izvođenje sjajno i odlično.

- Kad noću dežuraš, ti malo vežbaj s pacijentima - rekla je Marina.

Džinović mu je poručio da visoke tonove vežba kad pacijenti urliču, a Đorđević je otkrio da ni njemu nisu prijali pregledi.

- Juče sam vala urlikao kad su mi stavljali crevo u nos. Dobro se osećam. Možda su mene u bolnici malo podmladili - objasnio je Bora.

Samo treba podsetiti da je emisija snimljena ranije, kad je pevač bolovao od upale pluća. On se, inače, nakon novogodišnjih praznika oporavio i nastaviće da radi kao sudija u šou-programu koji je osmislio Željko Mitrović.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track