(KURIR TV) RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA HAOS: Poreznici me bezveze budili, čista sam!
Foto: Damir Dervisagic

Zakrčila ulice prestonice

(KURIR TV) RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA HAOS: Poreznici me bezveze budili, čista sam!

Stars -
Nikako mi nije prijatno što sam ustala rano, sve ostalo je okej. Slikala sam se sa ljudima, podelila autograme… Ovo je samo bio razgovor, nikakvo saslušanje i privođenje, te nije bilo tenzije, kaže pevačica

Rada Manojlović danas je došla na red u Poreskoj upravi kako bi dala izjavu povodom imovine koju poseduje. Pored toga, ona je napravila i haos na ulicama prestonice, budući da su joj Beograđani svirali, zviždali i mahali iz kola.

http://www.youtube.com/watch?v=Ojw36G0c5s0

A evo šta Rada kaže o istraživanju Poreske uprave.

"Sve je dobro prošlo, na šta vam ja ličim, jesam sumnjiva? Zadržala sam se duže, jer sam organima poreske uprave objašnjavala kako Grand funkcioniše. Nikako mi nije prijatno što sam ustala rano, sve ostalo je okej. Slikala sam se sa ljudima, podelila autograme… Ovo je samo bio razgovor, nikakvo saslušanje i privođenje, te nije bilo tenzije", kaže na početku razgovora pevačica, koju smo pitali da li se, kao njene koleginice, izvlačila na bake i dečka.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Nisam se izvlačila na bake i dečka, ne bih da zalazim u tuđa porekla imovine. Nisam imala probleme, ja sam osoba koja devet godina živi u iznajmljenom stanu, imam auto koji vozim dugo, ne upadam u oči ljudima, to je ono što retko ko može sebi da priušti. Mnogo je dobro imati iza sebe Sašu Popovića, to je čovek koji brine o nama od prvog dana."

Budući da je, kako je kročila iz zgrade, napravila haos na ulici, jer su se ljudi okretali, mahali joj i svirali, pomislili smo da će da izazove sudar.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Jaooo, pa trebalo je da se sredim. Ja u ovom jutarnjem, nikakvom izdanju mogu da zasenim samo osmehom. Jedva čekam nešto da jedem, pa da spavam. Nisam neki ranoralinac, moram da se privikniem na ovo. Ovde imaš problem jedino ako nešto kriješ, ja ništa ne krijem, sve papire oni imaju već odavno, tako da sam čista. Sa ovim kolima i stanom sam ja jedna sitna riba. Nećemo se više ovde viđati. Zna se ko treba da bude ovde"

Budući da je ona izašla neposredno po Karleušinom ulasku, zanimalo nas je da li su se pozdravile."Nisam je videla, pozdravile bismo se sigurno da sam je videla", dodala je uspavana Rada.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track