Najnovije vesti

ISPOVEST BOSANSKE MIMI ORO: Najviše ponuda za seks dobijam od političara
Foto: Facebook

Samoprozvana starleta

ISPOVEST BOSANSKE MIMI ORO: Najviše ponuda za seks dobijam od političara

Stars
Valjda su nezadovoljni svojim suprugama pa sam im ja interesantna. Ali, političari su nesnošljivi. Najviše su isfrustrirani, a ja ih volim provocirati i golicati im maštu, kaže Maca

Koliko god se to osporavalo i zataškavalo, elitne prostitucije u BiH ima, i to u velikim razmerima, više nego u Srbiji. Svi imaju svoje klijente, manekenke, pevačice, kazala je na početku razgovora Senada Nurkić Maca (23), samoprozvana starleta iz Tuzle.

Ona tvrdi da joj se, osim običnih smrtnika, javljaju i brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, estrade, ali i biznismeni i političari. Maca kaže da peva od svoje 12. godine. Prijavljivala se na mnoga muzička takmičenja, na kojima nije postigla mnogo uspeha, ali je uspela skrenuti pažnju na sebe.

Nadimak Maca dale su joj kolege, jer, kako kaže, mnogo je umiljata i voli se maziti. Pitali smo je zbog čega je u jednoj od svojih ranijih izjava kazala da "nju u krevet može odvesti svako ko ima para".

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Nisam ja to izjavila. Nemam potrebu da prodajem svoje telo. Sve radim isključivo iz zadovoljstva. Imala sam ponuda od fudbalera naše reprezentacije, od „Zmajeva“. Oni će se pronaći u ovome, setiće se da su Macu zvali u krevet, ali nije Maca laka roba", kaže ova Tuzlanka.

Osim estrade i fudbalera, najviše "startova" imala je od biznismena i političara. Ističe da su to sve oženjeni muškarci.

"Valjda su nezadovoljni svojim suprugama pa sam im ja interesantna. Ali, političari su nesnošljivi. Najviše su isfrustrirani, a ja ih volim provocirati i golicati im maštu", kaže Maca kroz smeh.

Na pitanje ko joj je platio povećanje grudi, kaže da je zaradila novac i sama sebi platila. Ističe da zbog svog fizičkog izgleda ima mnogo neprijatelja i da joj mnogi žele nauditi zato što su ljubomorni na njenu lepotu i uspeh.

"Ja muškarcima nudim fizički izgled, nudim im druženje. Ali, nisam prostitutka. Poznajem devojke, moje drugarice, koje su se prodavale za dobar telefon, putovanje ili odmor na nekoj egzotičnoj destinaciji", kaže Maca.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Komentirajući veliki skandal koji je potresao susjednu Srbiju, kada je uhapšen makro Mihajlo Maksimović (33) iz Šapca, Maca kaže da takvo nešto ne treba nikoga iznenađivati.

"Ima toga i kod nas. Pitanje je dana kada će policija početi raditi svoj posao i uhapsiti makroe. Samo niko ne sme progovoriti o tome. Mene su pokušavali staviti pod svoje, ali ne dam se ja. Poznavala sam devojke koje su morale skakati na svaki mig, biti poslušne i bez pogovora zadovoljavati klijente koje dogovori makro", tvrdi Maca.

Više od 100 lažnih Facebook profila

Senada Maca Nurkić na društvenoj mreži Facebook ima više od 100 lažnih profila.

"To je samo dokaz koliko u ovoj zemlji ima isfrustriranih ljudi, kojima je dosadno u životu, ne znaju šta će od sebe pa maltretiraju druge", zaključuje Maca.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

(avaz.ba)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...