OSVOJILI DIJASPORU Leksington: Uživali smo u hladnoj Švajcarskoj, a sada se radujemo toplom Tajlandu
Foto: Promo

Natup u Cirihu

OSVOJILI DIJASPORU Leksington: Uživali smo u hladnoj Švajcarskoj, a sada se radujemo toplom Tajlandu

Stars -
Uživali smo družeći se sa publikom u hladnoj Švajcarskoj a kako koji dan odmiče sve više smo u mislima na prelepim plažama dalekog Tajlanda gde idemo početkom februara

Dok se spremaju za odmor, koji će deo benda provesti na egzotičnom Tajlandu, članovi Leksington benda obaraju rekorde u poseti kada je dijaspora u pitanju a ovo pravilo još jednom se potvrdilo i na njihovom koncertu proteklog vikenda u jednom klubu u Cirihu.

"Uživali smo družeći se sa publikom u hladnoj Švajcarskoj a kako koji dan odmiče sve više smo u mislima na prelepim plažama dalekog Tajlanda gde idemo početkom februara. Poseban utisak na ovom poslednjem nastupu bilo je to što smo na zahtev publike dva puta izveli našu novu pesmu "Cvijeće“. Drago nam je što je pesma za tako kratko vreme uspela da uđe u srca publike", rekao je pevač najpopularnijeg srpskog klupskog benda Bojan Vasković a na pitanje da li misli da je jedan od razloga za toliku posetu na nastupima činjenica da imaju širok repertoar, od narodnjaka do roka, odgovorio je:

"Nikada nismo delili muziku na žanrove već na kvalitetnu i onu koja to nije. Pevamo lepe narodnjake, pop, rok hitove ali nam je srce najpunije kada publika sa nama horski peva neku našu pesmu. Jedino što je bitno je da ljudi koji dođu na naše nastupe izađu odatle srećni", zaključio je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track