Rada Manojlović: Sada imam auto koji pali i zimi!

Iskrena

Rada Manojlović: Sada imam auto koji pali i zimi!

Stars -
Nekada je za mene bila misaona imenica imati auto koji se od tačke A do tačke B ne pokvari bar pet puta. Sad imam svoj auto koji pali i zimi, kaže skromna pevačica

Gostujuću u jednoj emisji, jedna od najpopularnijih zvezda “Granda” Rada Manojlović ispred kamera otkrila je neke detalje iz svog života.

Između ostalih tema, pevačica se prisetila i svog detinjstva i prvih amaterskih nastupa, ali i onih koji su usledili uz podršku oca koji joj je ujedno bio i menadžer.

“Ja sam najčešće radila, svadbe, krštenja i ispraćaje u vojsku, manje diskoteke jer ih u mom kraju i nije bilo. Nisam imala radno vreme, tamo u tom kraju, svadbe su počinjale u 1 čas kad je ručak, a završavale su se oko 5 sati ujutru. Tata je za to vreme jeo, spavao u kolima. A posle nastupa, onako umorna, u autu spavam do kuće“, ispričala je pevačica koja se često vraća u prošlost i priseća se teškog materijalnog stanja u kome je rasla što joj i pomaže da čvrsto stoji na zemlji i ostane skromna osoba.

Priznala je o čemu ponekad razmišlja za volanom.

“Nekada je za mene bila misaona imenica imati auto koji se od tačke A do tačke B ne pokvari bar pet puta. Sad imam svoj auto koji pali i zimi. Ranije kad je napolju bio minus, to se zna, ne polazimo nigde”, bila je iskrena Rada koja je, kako kaže, zahvalna na svemu što je svojim talentom i trudom stekla.

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track