SVAĐA OKO CECINOG BRATA: Maja Nikolić gađala čašom Saru Trajanović!
Foto: Damir

Skandal kod zlatara

SVAĐA OKO CECINOG BRATA: Maja Nikolić gađala čašom Saru Trajanović!

Stars -
Razlog svađe je Cecin brat Milan koji je navodno bio u vezi sa obe

Najveći estradni skandal majstor Maja Nikolić izazvala je incident na proslavi rođendana poznatog beogradskog zlatara Nebojše Bojovića kada je manekenku i bivšu farmerku Saru Trajanović prvo polila šampanjcem, a zatim i gađala čašom!

Razlog svađe je Cecin brat Milan koji je navodno bio u vezi sa obe. Nakon što je popila nekoliko čašica i opustila se, Maja je uzela mikrofon i prišla stolu za kojem su sedeli Milan i Sara i počela da mu peva. Trajanovićevu je to iznerviralo pa joj je rekla: “Hajde sklanjaj se odavde!”.

To je bilo sasvim dovoljno Maji da uzme punu čašu šampanjca, polije Saru i gađa je. Manekenka je besno skočila, spremna da se obračuna fizički sa Majom, ali je to sprečio Milan i ostali prisutni, pa je još veći incident izbegnut.

Sara je rekla da ne zna zašto je pevačica tako reagovala.

"Ja se njoj nisam ni obratila niti sam sa njom uopšte sinoć pričala. Ako je bila ljubomorna zbog Milana, za to nije bilo razloga. Ja nisam ni došla sa njim niti smo nas dvoje više u vezi. Nas dvoje smo pričali, ali ne razumem zašto ne bismo. Pa to što smo bili u vezi ne znači i da smo sada neprijatelji. Kada me je Maja polila šampanjcem ja sam se samo sklonila u stranu, očistila haljinu i napustila događa", rekla je Sara.

(Svet/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track