ONE SU IMALE VENČANJE KAO IZ BAJKE: Najlepše mlade srpskog džet-seta
Foto: Nemanja Pancic

Lepe snajke

ONE SU IMALE VENČANJE KAO IZ BAJKE: Najlepše mlade srpskog džet-seta

Stars -
Mlada glumica Nina Janković udala se u maju prošle godine za svog dugogodišnjeg partnera Mateju Dinčića u crkvi Svetog Marka u Beogradu

Fotografije sa njihovih svadbi bile su među najtraženijima u vreme kada su se udavale. Predstavljamo, po mnogima, najlepše poznate mlade u Srbiji u poslednjih nekoliko godina.

Jovana JoksimovićVoditeljka Jovana Joksimović nosila je na svom venčanju sa Željkom Joksimovićem dugu belu venčanicu koju je kreirao Darko Kostić. Par se još 2012. venčao na Maldivima, pa u opštini u Beogradu, a u septembru prošle godine su za svoje prijatelje i mnoge poznate ličnosti priredili crkveno venčanje u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu. Venčanju su prisustvovali Ceca, Lepa Brena, Dragan Bjelogrlić, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Srđan Predojević i mnogi drugi.

Nina JankovićMlada glumica Nina Janković udala se u maju prošle godine za svog dugogodišnjeg partnera Mateju Dinčića u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a posle su svojim gostima priredili zabavu u restoranu jenog prestoničkog hotela.Mlada je nosila venčanicu čuvenog američkog kreatora, ruskog porekla, Olega Kasinija. Ali to nije bilo sve. Nina je iskoristila priliku da se još nekoliko puta presvuče i pokazala se u kreaciji njene krojačice Evice, urađenoj po uzoru na slavnog Elija Saba.

Foto Nemanje Pančić
Foto Nemanje Pančić

Jovana BrakočevićOdbojkašica Jovana Brakočević je na dan svog venčanja pokazala svu svoju eleganciju i zablistala u beloj haljini svetski poznatog dizajnera Zahara Murada, optočenoj Svarovski kristalima. Jovana se u junu prošle godine udala za svog šestogodišnjeg partnera Marčela Kancijana, a slavlje je priređeno u jednom restoranu na Kalemegdanu.

Nikolina KaporLepa Sarajka i zvezda “Granda” Nikolina Kovač Kapor izgovorila je sudbonosno “da” pevaču Saši Kaporu prošle godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Par je godinu dana pre toga obavio opštinsko venčanje i na svet doneo sina Nikolaja.Nikolina je blistala u glamuroznoj beloj haljini, sa plavim loknama koje su joj padale preko ramena.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Jelena ĐokovićSvetski i domaći mediji su venčanje Jelene Ristić i našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića nazivali "venčanjem veka". Novakova i Jelenina svadba održana je u julu prošle godine na Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori. Dva dana kasnije, Nole i Jelena venčali su se u crkvi Sveti arhiđakon Stefan lociranoj u središtu ostrvskog kompleksa.Vrhunac večeri glumica je dočekala u kratkoj haljini Vere Vang, u kombinaciji sa - patikama.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Blic/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja