NIVES CELZIJUS: Ja sam Srpkinja i to nikad nisam krila!
Foto: Kurir

Kolinda je pozvala na inauguraciju

NIVES CELZIJUS: Ja sam Srpkinja i to nikad nisam krila!

Stars -
Mislim da je samim time što me predsednica pozvala na inauguraciju, pokazala da provodi ono što je ranije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja

Nives Celzijus, hrvatska pevačica i književnica, prisustvovala je inauguraciji novoizabrane predsednice Kolinde Kitarović, izjavila je da je Kolinda tim svojim postupkom odlučila da provede sve o čemu je i ranije govorila - da će podržati manjine u Hrvatskoj.

"Mislim da je samim time što me predsednica pozvala na inauguraciju, pokazala da provodi ono što je ranije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja i nikad nisam to krila", rekla je pevačica.

Nives je ispričala je kako se to dogodilo zbog njene pesme koju je nazvala "Kolinda", a u kojoj je optevala novoizabranu hrvatsku predsednicu.

"Znali smo, pretpostavljali smo, da će i predsednica i njen tim shvatiti da je reč zapravo o jednoj, dobroj nameri. To je vesela pesma, simpatična pesma koja nekako, ono, prenosi taj optimizam koji svi očekujemo. Nije reč o nekoj parodiji. Hteli smo da prepevamo pesmu za koju smo znali da će biti dobar marketinški trik za mene. U pitanju je bio taj pravi trenutak, a s druge strane, predsednica je po toj pesmi dobila ime i sve se to nekako jako lepo uklopil", objasnila je Nives.

http://www.youtube.com/watch?v=DdSiLHQ3vy4

RTL/Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track