Aleksandra Blagojević: Iako me je ostavio zbog Severine, Milan mi je i dalje oslonac!
Foto: Dragan Kadic

„Pinkova zvezda“ Popovićeva bivša

Aleksandra Blagojević: Iako me je ostavio zbog Severine, Milan mi je i dalje oslonac!

Stars -
Ona govori o ljubavi sa „kraljem bakra“, koja se završila kad je on na svom rođendanu upoznao Severinu

Takmičarka u šou-programu „Pinkove zvezde“ Aleksandra Blagojević, osim svojim glasom, javnost je zaintrigirala i zbog saznanja da je bivša devojka srpskog „kralja bakra“ Milana Popovića.Pevačica i bivši verenik Severine Vučković bili su zajedno dve godine. Upoznali su se u Moskvi, gde je Blagojevićeva studirala na Muzičkoj akademiji. Poznaju se 10 godinaUžičanka je bila Popovićeva devojka i kad mu je na rođendanu pevala Severina, u koju se zaljubio na prvi pogled. Hrvatska pevačica je razlog njihovog raskida, ali i pored toga Aleksandra i Milan su ostali u dobrim odnosima. Nakon raskida Aleksandra se vratila u Srbiju i započela muzičku karijeru, o čemu je maštala još od detinjstva.- Milana poznajem dugo, čini mi se desetak godina. Bila sam baš mlada kad smo se prvi put sreli u njegovom klubu „Cirkus“ u Moskvi. On je divan, šarmantan i inteligentan. Tim osobinama može da osvoji svaku ženu. U to sam se lično uverila.

Aleksandra je od prvog dana poznanstva s biznismenom imala njegovu veliku podršku, a oduvek ju je i hrabrio da započne karijeru pevačice.- Milan mi je veliki oslonac i prijatelj iznad svega. To je uvek i bio. On je osoba na koju možeš uvek da računaš. Mnogo mi je pomogao u životu.Iako ju je ostavio zbog Severine, Pinkova zvezda srpskom „kralju bakra“ to nije zamerila. Mirno je prihvatila njihov raskid i nastavila dalje.- Bila sam na njegovom rođendanu na kojem je pevala Severina. Tad sam je prvi put videla i uverila se u to koliko je ta žena harizmatična i seksepilna. Nije ni čudo što Milan te večeri nije mogao da joj odoli - kaže Aleksandra.

Pevala „Dobro došao u klub“Igrom sudbine Aleksandri je dečka preotela pevačica koju obožava. Ona se Severininom pesmom „Dobro došao u klub“ predstavila na takmičenju.Ništa nije slučajno. Dopadaju mi se Severinine pesme i poštujem njen rad. Pesmom „Dobro došao u klub“ htela sam da iskažem svoju emociju i nadam se da sam uspela u tome. Što se tiče „Pinkovih zvezda“, kao i svi, imam velika očekivanja. Nemam strah od žirija. Prolazak dalje bi mi mnogo značio jer sam muzici posvećena - završava Blagojevićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track