Jeca i Ceca preživele susret

Jeca i Ceca preživele susret

Stars -
Tokom leta ljute suparnice nisu progovorile ni reč. U Cirihu JK čekao crni „bentli“, a Cecu „rendž rover“

Stigle žive i zdrave.Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović u subotu su odletele istim avionom u Švajcarsku. Obe su sedele u prvom redu biznis klase, svaka do prozora, a Aleksandar Milić Mili bio je između njih kao tampon-zona.

Na sreću, nije se obistinila rečenica koju je JK izgovorila za Kurir neposredno pred poletanje: „Ako se ovaj avion sruši, Srbija će rešiti sve svoje probleme.“

- Tokom leta Jelena i Ceca nisu progovorile ni reč. Karleuša je čitala Vog i odbila je hranu, naručivši samo sok od paradajza. Ceca i Mili su pojeli ponuđeni obrok i pročitali sve dnevne novine. U jednom trenutku jedan od Jeleninih fanova iz ekonomske klase po stjuardesi joj je poslao ružu napravljenu od bele salvete. Potom su neki putnici zapevali „Insomniju“, a kad je Karleuša otvorila pregradnu zavesicu, prolomio se aplauz - otkriva sagovornik Kurira.

Na pasoškoj kontroli u Cirihu JK je otišla na šalter za putnike iz Evropske unije jer je i državljanka Slovenije, a Ceca je morala da sačeka u redu nekih pola, kao i ostali koji dolaze iz Srbije.

Ispred aerodroma po Karleušu je došao crni „bentli“ od 250.000 evra, a u poseban automobil ušle su njene igračice i bend. Ceca je dočekana s crvenom ružom, a ispred ju je čekao „rendž rover“.

Dve ljute rivalke sinoć su nastupale u Cirihu, u klubovima udaljenim manje od kilometar.

Ceci minđuše miluju grudi!

Ceca je u subotu uveče, na prvom nastupu u Cirihu, nosila minđuše čiji su krajevi padali preko njenih grudi. Folk zvezda je na sebi imala korset haljinu sa dekolteom iz kog je sve bukvalno kipelo, a lančići od naušnica mazili su njeno bujno poprsje.

(G. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track