TAKMIČARKE POSVAĐALE ŽIRI: Bosanac i Zorica se grlili, Saša pošizeo!
Foto: Printscreen

Stručni protiv produkcijskog

TAKMIČARKE POSVAĐALE ŽIRI: Bosanac i Zorica se grlili, Saša pošizeo!

Stars -
Duel izmedju Sandre Rešic i Ivone Jovanović doveo je do ozbiljne svađe između Saše Popovića i dela stručnog žirija

Emisiju "Zvezde Granda" obeležio je ozbiljan verbalni duel na relaciji stručni - produkcijski žiri.

"Troje kažu da, troje ne, mi onda kažemo", počeo je Saša, ali ga je Snežana ubrzo prekinula.

"Ma koji to vi, je l` ti to persiraš sebi?". Saša je odmah uzvratio: "Ako ste vi neodlučni odnosno nerešni, onda nas troje moramo da donesemo odluku". Tu naravno nije kraj, pa se ubacila i Zorica.

"Ja nisam videla da su njih dvoje rekli nešto, samo ti kažeš. Od kada ti to sebi persiraš?". Saša je zamolip da Zoricu da se zaustavi, ali to nije bilo moguće.

"Čim su završile sa pevanjem, nas troje smo se pogladali i rekli da ne treba više da se peva". Snežana je bila uporna, pa je nastavila da kritikuje Popovića: "Ma samo si ti rekao!"

"Nije tačno! Dogovorili smo se pre nego sam vas pitao! Prema tome, ne pričajte gluposti, nemojte da navodite televizijsku publiku da ja nešto sam odlučujem. Nikada do sada nisma sam odlučivao, nas ima troje baš zbog toga".

"Da li ja navodim ili ne navodim, to je tvoj zaključak, ali ne možeš da kažeš da pričam gluposti, niti da mi pričamo gluposti", rekla je Zorica, a onda se ubacio i Bosanac

"Uh, oni samo klimaju glavom", nastavila je Zorica da nervira direktora Granda i dodala: "Što si počeo da mucaš?"

"Ne mucam, nego si me stvarno iznervirala!".

Nakon ovog, višeminutnog verbalnog duela Popović je od stručnog žirija tražio da se napokon izjasni. Tim povodom oglasio se Bosanac i promenio mišljenje kada je reč o prvobitnom glasanju, čime je otvoreno stao na stranu Zorice Brunclik. Ovakav potez izazvao je ovacije u studiju, pa je čak i sama Zorica prišla Bosancu i izljubila ga.

Aplauz zbog njenog postupka Bosancu je bio samo podstrek, pa je tražio i repete. Sve ovo, bilo je dovoljno da im publika u studiju oduševljeno aplaudira i skandira, naročito zbog pisanja pojedinih medija da njih dvoje već godinama ne govore.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track